Експерти назвали найнепотрібніші речі, які багато жінок возять у валізі

29.06.2024   21:40    226

Збір речей у відпустку — завжди метушня та переживання щодо речей, які точно не варто забувати. Але скільки разів ви вже стикалися із ситуацією, коли речі просто лежать у валізі і ви жодного разу ними не скористалися? Ми підкажемо, що варто залишити вдома — не перевантажуйте валізу.

Зайві предмети у вашій косметичці

Важко уявити дівчину, яка не візьме у відпустку косметичку. При цьому багато хто бере в поїздку абсолютно всю декоративну косметику, навіть ту, якою не користуються в повсякденності. Навряд чи вам знадобиться важка палетка тіней, навіть якщо ви плануєте тусуватися на пляжній дискотеці. Візьміть лише необхідне — легкий тон, напівпрозору пудру, гель і олівець для брів, блиск для губ, а також маленьку палетку тіней для особливого випадку. Ви помітите, як ваша косметичка «схудне» і при цьому ви не відчуватимете недоліку в косметиці.

Останні новини:  Що робити, якщо завелася на кухні харчова міль

Порахуйте кількість джинсів

Якщо ви плануєте вивчати місцевість або в принципі бажаєте активний відпочинок, хоч би одна пара джинсів має бути в чемодані. Але лише одна. Джинси — річ важка, навіть дві пари джинсів обважнять вашу валізу. На теплому курорті просто нема потреби в таких щільних речах, навряд чи ви відвідуватимете екскурсії кожні два дні, а значить, джинси сумуватимуть у валізі більшу частину часу.

Плойки та засоби для стайлінгу

Останні новини:  Як вибілити білі шкарпетки лише за допомогою мила

Відпустка — час відпочинку не тільки вашої нервової системи, але і всього вашого організму, у тому числі волосся. Для ефектного вечірнього образу зовсім не обов’язково створювати шикарну гриву з локонів, достатньо зробити нехитру зачіску за допомогою невидимок та інших аксесуарів, наприклад, стрічок та шпильок для волосся. Дайте волоссю перевести дух після цілого року укладання та хімічних засобів.

Останні новини:  Розчісуйте тонке волосся за цими правилами, якщо хочете зробити його міцнішим і густішим

Декілька сонячних окулярів

Звичайно, якщо ви велика шанувальниця цього аксесуара, варто виділити місце в ручній поклажі для кількох пар сонцезахисних окулярів. Однак в інших випадках вам навряд чи знадобиться така кількість аксесуарів — всю відпустку ви з великою ймовірністю ходитимете в одних і тих же окулярах. Крім того, під час перевезення ви можете зламати окуляри, які не будуть на вас. Буде дуже прикро. У крайньому випадку ви завжди можете придбати цікаву пару окуляр вже на місці.