Компанія Bentley випустила “стамбульську” серію моделей Continental GT, Flying Spur і Bentayga

22.06.2024   20:31    319

Їх об’єднує колір кузова Black Sapphire, обраний через схожість із водами протоки Босфор, а також оздоблення салону шкірою Beluga, Imperial Blue і кварцитовим сланцем. Продавати машини серії Istanbul Silhouette Collection будуть через місцевого дилера. Скільки екземплярів заплановано і яка буде ціна, невідомо.

Сучасний Стамбул поєднує в собі багатство історії та культури, але при цьому йде в ногу з часом і намагається не відставати від інших світових столиць. Цьому і присвячена лімітована серія Continental GT Azure V8, Flying Spur Azure V8 і Bentayga Azure V8, об’єднуючись під загальною назвою Istanbul Silhouette Collection. Усі машини серії пофарбовані емаллю Black Sapphire, що символізує води протоки Босфор. Але для акцентів британці використовували відтінок Dragonfly Blue, оскільки він схожий на колір відбитого неба.

Останні новини:  В Україні вводяться тимчасові обмеження руху: кого це стосується

Bentley
Bentley

Салон “ліміток” прикрашений вишивками із зображеннями Галатської вежі та знаменитих мостів Стамбула. Шкіра двох кольорів – Beluga і Imperial Blue, обрана через схожість із плитками на даху Блакитної мечеті, – сусідить із декоративними вставками Piano Imperial Blue з натурального дерева і кварцитового сланцю. До кожного автомобіля додається спеціально створена для серії ключниця. Це свого роду нагадування про особливий статус і місто, яке послужило невичерпним джерелом натхнення для ательє Mulliner.

Останні новини:  Експерт розповів, як загасити електромобіль
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley

Під капотом автомобілів Istanbul Silhouette Collection стоїть бітурбомотор V8 4.0, що розвиває 550 кінських сил і 770 Нм крутного моменту. Агрегат поєднується з восьмидіапазонним автоматом і повним приводом. Двигун W12 6.0 недоступний, а скоро він взагалі зникне з гами Bentley. Йому на зміну прийде гібридна силова установка на базі тієї самої “вісімки”, яка видаватиме рекордні 782 кінські сили і 1000 Нм крутного моменту.






nnews.com.ua

Останні новини:  Audi презентувала оновлений кросовер RS Q8