Land Rover Defender перетворять на пікап

27.06.2024   18:15    302

Land Rover Defender перетворять на пікап за 155 тисяч євро. Конверсією позашляховиків займатиметься нідерландська Heritage Customs, причому у вартість входитиме і вихідний автомобіль, і роботи з його перетворення в пікап.

Створення Valiance Pickup займає близько трьох місяців. Клієнт має право вибрати колір, варіанти оздоблення салону (наприклад, оббивку меблевою шкірою або стьобаною алькантарою), різноманітний декор, наклейки та багато іншого. Загалом, 155 тисяч євро це лише початок, а остаточна ціна залежатиме від переваг та фінансових можливостей замовника. Двигун при цьому один – бензинова «шістка» 3.0 потужністю 400 к.с. і 525 Нм крутного моменту в парі з 8-ступеневим «автоматом».

Останні новини:  Фахівці назвали поширені звички, які вбивають ваш автомобіль

Перетворювати «Дефендери» на щось унікальне полюбляє й британське ательє Project Kahn. Один з останніх проєктів фірми – двомісний Flying Huntsman 90 Spyder. Такі машини робитимуть з Defender 90 на заводі в Ковентрі, де збирали Aston Martin One-77. Позашляховики отримають м’який дах, що знімається, і витончені задні обтічники, виготовлені вручну з алюмінієвого сплаву. Другий ряд сидінь не передбачений, тому багажник тут за обсягом такий самий, як у стандартного «Дефендера».


avtomir.ua

Останні новини:  Новий Zeekr X представлять 1 липня