У соцмережах висміяли капітана ВМС США, який стріляє з гвинтівки з прицілом задом наперед

08.05.2024   22:30    759

У мережі висміяли військово-морські сили США через публікацію фотографії моряка, який стріляє з гвинтівки з оптичним прицілом, що встановлений задом наперед. Користувачі соцмереж пожартували, що таким чином Америка “ніколи не виграє велику війну”.

Як розповіли  виданні, на офіційній сторінці ВМС США в Instagram з’явилося фото командира, капітана есмінця з керованою ракетною зброєю USS John S McCain Кемерона Яста, який стріляє з гвинтівки з оптичним прицілом, який встановлений неправильно.

Останні новини:  Собака з аномально довгою шиєю знайшла господарів і покинула притулок

“Від практичних стрільб, проведення технічного обслуговування, перевірки чистоти палива до участі в морських і якірних операціях – ВМС США завжди готові служити і захищати”, – йдеться в дописі.

Водночас користувачі соцмереж та представники інших галузей військ США висміяли фотографію, на якій командир Яст використовує приціл з кришкою об’єктива, яка не знімається.



Своєю чергою морська піхота США оприлюднила окрему світлину морського піхотинця, де він правильно тримає гвинтівку та стріляє з неї.

Фото: United States Marine Corps



Також один із користувачів соцмережі X написав жарт: “Ми програємо велику війну”, тоді як інший наголосив: “Шановні військово-морські сили США. Приціл у вас заднім числом. Ось чому у нас на кораблях морські піхотинці”.

Останні новини:  Собака врятував друга від нещадного пилососа

Своєю чергою, третій зазначив: “Це жарт чи цей хлопець ніколи раніше не стріляв з гвинтівки?”.

Інші користувачі акцентували на тому, що командир Яст стояв у незвичній для стрільби по мішенях позі, а також його руків’я було розташоване занадто далеко до задньої частини гвинтівки.

Крім того, конгресмен-республіканець від штату Джорджія Майк Коллінз опублікував відредаговану фотографію пістолета зі стволом задом наперед.

Після такої критики, світлину було видалено з головної сторінки ВМС США.

Останні новини:  Мережі насмішив собака, яка обожнює пилосос (ВІДЕО)

“Дякуємо, що вказали на нашу помилку з оптичним прицілом у попередньому дописі. Фотографію видалено до завершення перевірки на електромагнітну сумісність!” – прокоментував прессекретар відомства.