Лайфхак, що назавжди змінить ваш макіяж

19.05.2024   23:40    11

Щоб отримати винятковий макіяж, необхідно не боятися експериментів та бути готовими змінювати свої звички. Найкращі б’юті-лайфхаки були створені тоді, коли візажисти виходили за рамки.

Виявилося, що створити ідеальне тональне покриття доволі просто, якщо дещо змінити свій підхід до макіяжу. Про це детальніше розповів Maybelline.

Цей простий лайфхак, який назавжди змінить ваш макіяж. Спершу він може здатися дивним, адже вам доведеться наносити косметичні засоби в незвичній послідовності, але результат вас неодмінно приємно вразить.

Останні новини:  Стиліска дала пораду, яке взуття носити чоловікам влітку

Зволоження

Незалежно від того, як саме ви збираєтесь робити макіяж, зволоження шкіри є найважливішим етапом. Після того, як ви очистили своє обличчя, нанесіть на нього шар вашого улюбленого зволожувального крему і зачекайте декілька хвилин, щоб він повністю ввібрався в шкіру.

Пудра

Використовуючи великий і пухнастий пензлик для макіяжу, нанесіть дуже тонкий шар легкої пудри на обличчя. Це не лише прибере зі шкіри зайву вологу та блиск, а й створить ідеальну гладку основу під макіяж.

Покриття буде ідеальним: лайфхак, що назавжди змінить ваш макіяж

Фіксуючий спрей

Останні новини:  У житті трьох знаків Зодіаку буде біла смуга до кінця цього року

Щоб пудра закріпилася та злилася з вашою шкірою, нанесіть спрей для фіксації на все обличчя та дайте йому висохнути.

Праймер

Як правило, праймер – це один із перших етапів макіяжу, але не цього разу. Після того, як фіксуючий спрей повністю висохне, нанесіть праймер на все обличчя, щоб підготувати шкіру до тонального крему та візуально прибрати дрібні недоліки шкіри.

Легка текстура та присутність активних інгредієнтів у праймері не лише покращить вигляд вашого обличчя, а й зробить макіяж неймовірно стійким.

Покриття буде ідеальним: лайфхак, що назавжди змінить ваш макіяж

Тональний крем




Нанесіть рідкий тональний крем на обличчя та розтушуйте його за допомогою вологого спонжика для макіяжу.

Останні новини:  Здібності трьох знаків зодіаку посиляться у серпні

Цей спосіб нанесення тональної основи ідеально підходить для випадків, коли вам потрібно залишатися з бездоганним макіяжем протягом усього дня. Його не зможе зрушити з місця ані піт, ані надлишок шкірного жиру.

Однак якщо ви полюбляєте більш легке та природне покриття, то цей лайфхак може бути для вас надто обтяжливим.