Торт нашвидкуруч без випічки з самого простого і доступного печива

08.05.2024   23:00    546

Готую торт без випічки! З печива і крему на згущеному молоці та з шоколадом. Цей торт можна приготувати за 15 хвилин і одразу подати на стіл! Також цей торт дуже часто просто заморожую на тривалий термін.


Інгредієнти:

  • Печиво – 1,6 кг.
  • Масло вершкове – 660 гр.
  • Згущене молоко – 760 гр.
  • Шоколад – 260 гр.
  • Какао – 30 гр.
  • Ванілін – 3 гр. (1,5 ч. л.)
Останні новини:  Найсмачніший паштет з курячої печінки: корисний бюджетний перекус

Приготування:

У м’яке вершкове масло всипаю ванілін. Збиваю на високих обертах міксера протягом 2-х хвилин до пишної світлої маси. Вливаю згущене молоко. Та збиваю на високих обертах міксера протягом 3-х хвилин до пишного крему.





У роз’ємну квадратну форму 25 на 25 см. застеляю харчову плівку та викладаю печиво. Потім викладаю крем не надто великим шаром і розподіляю крем по всій поверхні печива.

Останні новини:  Які інгредієнти варто додати в каву, щоб напій став смачнішим та кориснішим

Шоколад подрібнюю на тонку стружку. Крем трішки присипаю шоколадом. І продовжую таким чином формувати шар за шаром, формуючи торт.

Перевага, цього торта полягає в тому, що його можна заморозити на термін від 6-12 місяців і якщо раптово прийдуть гості, просто дістати з морозильника, дати постояти 5-10 хвилин і подати до столу.

Останні новини:  Закусочне масло з червоним вином — елегантна основа для канапе та брускет

Готовий торт прибираю в морозильник на 10 хвилин.

Дістаю з морозильної камери і перевертаю. Знімаю форму. Кремом, що залишився, вирівнюю борти і верх торта. Обсипаю торт тертим шоколадом спочатку боки торта, а потім і верхню частину.

Перед подачею за допомогою сита обсипаю верх торта какао порошком. Ось такий простий і водночас смачний торт без випічки у мене вийшов.


womanlife.kyiv.ua