Дієтолог: як грамотно схуднути на гречці за 5 днів

22.05.2024   22:33    740

Її вживання забезпечить високий метаболізм, допоможе вивести зайву рідину, очистить організм від токсинів і солей важких металів.

Лікар пропонує п’ятиденну розвантажувальну програму з використанням гречки, яка, за її словами, прискорить зниження ваги і дозволить отримати перший і помітний результат вже на старті.

Експертка зазначає, що дуже важливо під час розвантажувальної програми бути пунктуальним і дисциплінованим: не пропускати прийоми їжі, доїдати до кінця, пити достатню кількість рідини, підтримувати активність, досить спати і не нервувати.

Останні новини:  Медики назвали кроки для запобігання розвитку цукрового діабету

День потрібно починати зі склянки води. Протягом дня треба випивати не менше 2,5 літра рідини. Страви потрібно вживати без додавання солі, цукру, жирів і якихось соусів.

У перший день програми буде потрібно повний стакан крупи, 1/3 стебла селери, ½ невеликої моркви, ¼ середньої цибулини. Овочі дрібно поріжте, змішайте і візьміть дві повні столові ложки.

Останні новини:  Визначено найбільш ефективний «ранковий» напій для довголіття

Як готувати гречку: ввечері промийте крупу проточною водою, перекладіть в термос і залийте гарячою водою в пропорції 1:2. Додайте овочі, перемішайте і залиште на ніч в закритому термосі.

На другий день готуйте гречку без овочів, але додайте до порції свіжі огірки. На третій день-кефір, на четвертий – запечені яблука, на п’ятий – повторіть їжу з першого дня.

Останні новини:  Експерти назвали смертельно небезпечний вид м’яса для літніх

У цієї дієти є протипоказання, порадьтеся з лікарем.


elegantwoman.kyiv.ua