Chery почне випускати електрокари під брендом Freelander

22.06.2024   12:31    382

Концерн Jaguar Land Rover і Chery Group підписали угоду, згідно з якою британський автогігант дав дозвіл на використання китайськими партнерами одного зі своїх брендів. Передбачається, що під новою маркою в Піднебесній буде налагоджено виробництво машин з електричними силовими установками.

“Нова модель співпраці повною мірою використовує взаємодоповнюючі переваги обох сторін: Chery займає провідну позицію на автомобільному ринку Китаю, а JLR має багату історію і впізнаваний дизайн. У сукупності це створює взаємовигідні перспективи на майбутнє”, – йдеться в повідомленні компанії.

Останні новини:  Tesla відкликає понад 23 тисячі пікапів Cybertruck через несправності

Передбачається, що під маркою Freelander покупцям буде запропоновано нове сімейство електрокарів, в основу яких ляже архітектура Chery EV. У розробці новинки візьмуть безпосередню участь фахівці британського концерну. За попередніми даними, вони відповідатимуть за дизайн транспорту.

На першому етапі машини будуть запропоновані виключно на внутрішньому ринку Китаю, проте пізніше передбачається їх поява в інших країнах.

Останні новини:  Tesla вчетверте відкликає більшість авто Cybertrucks

Jaguar Land Rover Chery Group

На початку червня повідомлялося, що нові Jaguar і Land Rover будуть побудовані на агрегатах Exeed. Китайська компанія Exeed оголосила про початок стратегічного партнерства з концерном Jaguar Land Rover. Передбачається, що китайці почнуть постачати архітектуру, яка ляже в основу британських машин з гібридною і повністю електричною силовою установкою.

Останні новини:  BMW представила новий седан M5


avtosota.com