Модний манікюр у блакитних відтінках: 12 стильних варіантів

17.04.2024   18:20    1291

Вся палітра блакитних відтінків у нейл-індустрії користується популярністю цілий рік і, якщо в зимовий час м’які блакитні тони активно комбінують із синіми, білими, сірими, сріблястими та золотистими, то з настанням весни блакитні відтінки частіше поєднують з іншими вибіленими тонами: бузковими кораловими і т.д.


Щороку, перебираючи трендову палітру відтінків, ми знаходимо в ній той чи інший блакитний колір, наприклад, у 2024 році ними стали «Блакитний Шамбре» (синьо-бузковий), «Блакитний горизонт» (яскраво-блакитний), «Капрі» (блакитний) ) та «Блакитний песець» (сіро-блакитний).





Блакитні відтінки незмінно асоціюються з природою, небом та морем. Їх ми найчастіше бачимо у теплу пору року, і вони незмінно викликають такі почуття, як легкість, невагомість, чистоту, безтурботність та спокій. Вважається, що людина, що любить блакитні тони, зуміла зберегти в собі «дитину», вона вірить у добро, вона безтурботна і в чомусь інфантильна. Блакитні відтінки часто обирають творчі натури, вони їх надихають та заряджають позитивом. У дизайні інтер’єрів блакитний колір присутній досить часто, оскільки він вселяє довіру, створює комфортну атмосферу та зменшує рівень агресії.

Останні новини:  Як зрозуміти, що перед вами нішевий аромат

Блакитна відтінкова палітра досить широка і кожна модниця може підібрати собі відповідний тон, який можна застосовувати в різних сферах свого життя.

Найпоширенішими відтінками блакитного кольору є:

  • світло-блакитний чи блідо-блакитний, колір, у якому домінує білий;
  • небесно-блакитний чи сіро-блакитний, легкий, примарний колір;
  • аквамариновий – насичений блакитний колір із додаванням зеленого;
  • волошковий – яскраво-блакитний колір з переходом у синій;
  • блакитний – це яскравий і чистий відтінок блакитного із зеленуватим підтоном;
  • перванш – блідо-блакитний з бузковим підтоном;
  • ціановий (колір морської хвилі) – світло-синьо-зелений колір;
  • темно-блакитний – відтінок, в якому більше синього, ніж білого кольору.
Останні новини:  Секрети феноменальної пам’яті: 3 простих способи, як покращити пам’ять 

Що стосується нейл-індустрії, то блакитні відтінки у весняний сезон найчастіше комбінуються з бежевими, рожевими та білими відтінками, дозволяючи створювати дивовижний ніжний та витончений дизайн нігтів. Влітку додаються яскравіші відтінки, а дизайн стає більш вузькотематичний. Складно знайти в загальновідомій палітрі кольору той колір, який би не підходив до блакитних тонів, але тут важливо підібрати правильний напівтон: теплий до теплого, холодний до холодного, нейтральні ж тони можна комбінувати в будь-яких варіаціях.

Останні новини:  Що потрібно зробити з виноградом навесні, щоб улітку бути з урожаєм


wona.com.ua