4 неочевидні зони, які видають вік жінки

30.04.2024   13:00    244

Сьогодні існує безліч способів “стерти” пару зайвих років — правильно підібраний макіяж, стильна стрижка, стягуюча білизна, фейсбілдінг. Однак є зони, яким ми приділяємо мало уваги, а даремно.


За якими ж частинами тіла потрібно більш ретельно доглядати, щоб виглядати свіжо і молодо?

4 неочевидні зони, які видають вік жінки:

Кінчик носа

Мало хто знає, але ніс росте протягом усього життя. Ви могли звернути увагу на те, що у літніх людей ця частина обличчя значно більше, ніж у молодих.

Останні новини:  Простий спосіб запобігти розтягуванню білизни

Запобігти або уповільнити зростання кінчика носа в домашніх умовах вам навряд чи вдасться. Однак сьогодні існує маса б’юті-процедур, які допомагають скорегувати риси обличчя і частини тіла.



Коліна

З віком ця зона починає змінюватися не в кращу сторону. Через постійний рух і напругу шкіра колін поступово обвисає. Підтримувати її в тонусі допоможе правильно підібраний комплекс вправ. Крім того, не забувайте масажувати коліна мочалкою, стимулюючи кровообіг, і наносити зволожуючі засоби.

Останні новини:  Прості лайфхаки від експертів, які допоможуть надати об’єму довгому волоссю

Мочки вух

Як і хрящ носа, вуха також з віком збільшуються в розмірах. Головним чином через силу тяжіння. Обвисанню мочок сприяють ще й сережки. Через регулярне носіння важких прикрас вони витягуються і зморщуються. Виправити таку деформацію можна лише за допомогою естетичної хірургії.



Лікті

Складки шкіри в цій зоні, як і у випадку з колінами, розтягуються внаслідок постійного руху. Лікті потребують зволоження не менше, ніж обличчя. Заведіть звичку після кожного прийому душу наносити на шкіру даної області живильний крем.

Останні новини:  Як самостійно приготувати спрей для росту волосся

Хоча віковим змінам піддаються ще багато зон жіночого тіла, ми зовсім не радимо вам проводити весь свій час в клініках. Однак прості методи профілактики допоможуть вам відчувати себе впевненіше і приховати свій реальний вік.


useti.org.ua