Модний манікюр у найтрендовіших відтінках весни та літа 2024

30.04.2024   10:20    559

Щоразу, коли приходить весна, всім нам хочеться якихось нових емоцій та вражень. Багато жінок йдуть у салон краси, оновлюють стрижку та/або колір волосся, оновлюють гардероб і, звичайно ж, роблять гарний манікюр, який відповідає їхньому настрою, смаковим уподобанням чи модним тенденціям. Що стосується останніх, то в цьому теплому сезоні актуальні багато видів дизайнів і забарвлень, які легко допоможуть зробити ваш образ стильним, ефектним і незабутнім!


Ідеї манікюру весна-літо 2024 у трендових відтінках:

Червоний 

Червоні тони в нейл-індустрії користуються попитом цілий рік, тому що червоний манікюр вважається незмінною класикою, на яку роблять ставку найстильніші персони. Зовсім не важливо, який саме відтінок червоного кольору ви оберете або який дизайн нігтів – головне, щоб вас все влаштовувало та дизайн радував око.



Бордовий

Несподівано для багатьох креативним директором Gucci Сабато де Сарно було прийнято рішення головним відтінком колекції бренду сезону весна-літо 2024 року зробити червонувато-коричневий відтінок, названий Gucci Ancora. Слідом за Gucci бордові відтінки з’явилися в колекціях інших іменитих брендів, а в дизайні з’явилася тенденція до додавання благородного бордового. Насправді бордовий колір не менш універсальний, ніж червоний і манікюр у цьому кольорі виглядає стильно та ефектно.



Зелений

Весна і літо – це час цвітіння та ароматів, тому кожного теплого сезону в тренді залишається вся зелена кольорова гама, починаючи від найсвітлішого і закінчуючи синьо-зеленим. Зелений гарно виглядає як в однотонному виконанні, так і в різних колірних комбінаціях. Найпопулярніший дизайн із зеленим — варіант із рослинним орнаментом.

Останні новини:  Екзотична рослина, яка прикрасить квартиру

Блакитний

Не можна насолодитися блакитними відтінками, бо вони як небо, як море, як сама природа, завжди гарні і викликають позитивні емоції. Блакитний колір чудово виглядає в комбінації з трендовим зеленим, а також жовтим, бузковим, фіолетовим. Іншими словами, обмежень для вашої фантазії (і фантазії майстра) немає.

Персиковий

Наймоднішим відтінком 2024 року (за версією інституту кольору Pantone) був визнаний «Персиковий пух» (Peach Fuzz), що представляє собою щось середнє між рожево-жовтим та помаранчевим. М’який, заспокійливий і ніжний, цей колір чудово виглядає в дизайні нігтів, оскільки він добре гармонує із засмаглою шкірою та ідеально поєднується з багатьма відтінками.

Останні новини:  Поради експертів по оформленню брів, щоб мати сучасний вигляд

Срібло/золото

Сріблястий та золотистий лак/дизайн найчастіше використовують для створення урочистого чи новорічного манікюру, але цього року дизайнери та стилісти наполегливо рекомендують звернути увагу на одяг, взуття, аксесуари та манікюр в кольорі металік, адже вони покликані сяяти та викликати позитивні емоції. Не можна не визнати, що м’який блиск золота та срібла асоціюється з багатством та розкішшю.

Останні новини:  Прості лайфхаки від експертів, які допоможуть надати об’єму довгому волоссю

Пастельні тони

Який би ви не вибрали відтінок, він точно буде в тренді, якщо це колір із додаванням білого (вибілений або пастельний). Пастельні бежеві та рожеві тони – класика нейл-арту, але до них приєднуються м’які зелені, ніжні блакитні, ефектні жовті та інші вибілені відтінки, завдяки яким дизайн нігтів виглядає стильно та доречно щодня.


wona.com.ua