Модний манікюр 2024: головні тенденції та новинки

20.04.2024   01:00    3310

Модний манікюр передбачає постійний моніторинг трендів, і вибір відповідних варіантів, виходячи з ваших особистих особливостей та переваг. Наша добірка допоможе вам визначитися, адже ми з’ясували, що пропонує 2024 рік для власниць нігтів будь-якої довжини та форми.


Модні тенденції з урахуванням довжини нігтів

Модний манікюр у 2024 році виключає архіскладні дизайни, які були популярними кілька років тому — ліплення або численні стрази. Сьогодні тенденції зовсім інші, але не менш цікаві.

Короткі нігті

Модний манікюр на короткі нігті може бути виконаний як в нюдових, так і в темних глибоких відтінках. Єдине, чого варто уникати, це кислотні кольори, якщо вони гармонійно не доповнюють інший образ.

Різнокольоровий манікюр

Для тих, хто не може визначитися із кольором чи дизайном, є чудовий варіант: манікюр на різні руки. А на коротких нігтях він виглядає чудово. Такий варіант цікавий своєю варіативністю: наприклад, одна палітра кольорів, але різні відтінки: на одній руці — темніші, на іншій — світліші. Або ж можна взяти різні кольори – контрастні, але ті, що при цьому добре поєднуються між собою. Те саме стосується і дизайну: на різних руках він також може бути різним, головне, щоб усе разом виглядало гармонійно.





Зелений манікюр

Колір зелені – один із головних хітів 2024 року. Коротким нігтям він дуже підходить, особливо темні відтінки — так невелика нігтьова пластина візуально стає довшою. Вибір тону не важливий – від ніжного трав’янистого до благородного оливкового та соковитого смарагдового.

Довгі нігті

Модний манікюр на довгі нігті дозволяє втілити будь-які фантазії, адже є де розгулятися. Яскраві і навіть неонові кольори як і раніше будуть в тренді, але все ж таки постарайтеся дотримуватися балансу і думайте, як манікюр підходить до вашого образу.

Останні новини:  Хитрий лайфхак для лінивого прибирання

Аура

Такий варіант чимось нагадує звичний градієнт. Тільки він прямує не від основи до кінчика нігтя, а від центру до країв. В результаті малюнок нагадує ауру людини – таку, якою її зазвичай уявляють: коло з розсіяним сяйвом по краях. Колір такого манікюру може бути будь-яким, тільки не варто робити краї надто світлими, особливо у поєднанні з рожевою серединкою.

Желейний манікюр

Назва говорить сама за себе: нігті мають виглядати так, ніби вкриті рідким желе: бути напівпрозорими, але при цьому яскравими. Досягти такого ефекту можна різними способами: деякі використовують спеціальне покриття, інші змішують прозорий гель з різнобарвними лаками. Він самодостатній, тому зазвичай не потребує додаткового дизайну.

Тренди манікюру для різних форм нігтя

Тренди модного манікюру нерідко залежать від форми нігтів – не завжди є пряма залежність, але той чи інший дизайн може краще виглядати на нігтиках певної форми. До вибору останньої слід підходити, враховуючи особливості рук.

Скажімо, квадрат більше підійде володаркам витончених пальців. Овал вважається універсальним варіантом, а ось мигдалеподібні нігті добре виглядатимуть на дівчатах з тонкими пальцями, але не надто опуклими від природи нігтями, інакше мигдаль посилить цю особливість. У цій статті ми підготували для вас добірку тенденцій модного манікюру.

Манікюр на квадратні нігті

Квадратні нігті можуть бути виконані у класичному варіанті – з чіткими, гострими краями. Щоправда, занадто велика довжина в цьому випадку протипоказана – є ризик, що нігтьова пластина зламається або постійно чіплятиметься куточками. Компромісом стане закруглений квадрат – він виглядає так само ефектно, але зручніший у носінні.

Останні новини:  Урожаю позаздрять усі сусіди: коли та які сорти малини потрібно садити навесні

Рідкий метал

Як і раніше, в моді дизайни, що обіграють ефект розплавленого металу. Тут все залежить від вашої фантазії – це може бути котяче око, що імітує тривимірність, покриття під металік або малюнок з тонких металевих ліній.

У стилі гранж

Цей варіант сподобається тим, хто втомився від пастельних відтінків та ніжності, і готовий до по-справжньому зухвалих експериментів. Ну чи тим, хто сумує за 90-ми, коли музичний стиль гранж був на піку популярності. Манікюр у стилі гранж характеризується темними кольорами – чорнильними та бордовими відтінками, поєднанням глянсових та матових текстур, ефектом металік, використанням лаку з глітером.

Манікюр на нігті мигдалеподібної форми

Мигдаль на нігтях вважається найбільш підходящою формою для тих, хто хоче візуально подовжити пальці. Він однаково елегантно виглядає на нігтях будь-якої довжини, і навіть якщо вільний край досить великий – це не виглядає химерно.

Дзеркальне втирання

Раніше популярнішим вважалося перлове втирання, але зараз лідерські позиції завойовує дзеркальне. Воно дає металевий ефект, що може виглядати досить зухвало. Якщо ви хочете пом’якшити його, поєднуйте із дзеркальним втиранням нюдово-рожеві кольори — все разом дивитиметься по-справжньому елегантно.

Манікюр кокетки

Інша його назва – “кокеткор”. Варіацій такого манікюру — безліч, головне, щоб він був жіночним та витонченим. Для цього використовуються пастельно-рожевий, перлинно-білий, ніжний бузковий та жовтий відтінки, і відповідний декор — крихітні бантики, глітер, невеликі перлинки чи стрази.

Манікюр на овальні нігті

Це зручний та естетичний варіант для повсякденного носіння, до того ж практично універсальний. На овальних нігтях з однаковим успіхом можна зробити однотонне покриття чи цікавий дизайн.

Останні новини:  3 відходи, які не можна класти в компостну яму

Шеббі шик

Назва цього виду манікюру походить від однойменного стилю інтер’єру, для якого характерне поєднання романтичності, затишку та розкоші. У манікюрі це знайшло відображення у використанні пастельних відтінків із золотими акцентами, дрібних деталей, квітковому нейл-арті. Часто в якості прикраси застосовується золота фольга, глітер (у тому числі розсипчастий з баночки), лаки з шиммером.

З сухоцвітами

Натуральні сухоцвіти в якості декору органічно доповнять манікюр у світлих, пастельних тонах. Зверху нігті вкривають прозорим топом. Дизайн виходить ніжним, але самостійним – більше нічого додавати не потрібно, хіба що лише трохи блискіток.

Манікюр на нігті форми балерина

Ця форма – щось середнє між мигдалем і квадратом, коли бічні грані плавно звужуються до кінчика, а край спилюється по прямій лінії. Візуально вна нагадує пуант балерини, за що й отримала відповідну назву. Ослаблені нігтьові пластини погано тримають таку форму, тому балерина підійде володаркам міцних та здорових нігтів.

Кремові відтінки

У моді «їстівні» кольори – карамельний, кремовий, кавовий чи темно-шоколадний. Що б ви не обрали – це буде актуально. Або ж спробуйте покрити нігті теплим гірчичним відтінком, а зверху нанести топ з шиммером.

Омбре

Не бійтеся поєднувати в манікюрі-омбре, здавалося б, протилежні за кольором відтінки – так дизайн буде виглядати незвичайніше.

Якщо хочете спокійної класики, обирайте омбре у світлих відтінках. Темні та яскраві кольори теж виглядатимуть красиво, але вже більш зухваліше.


wona.com.ua