Ідеї манікюру на весну-літо 2024, які обирають зірки

02.05.2024   23:40    530

Цього року майстри пропонують чимало варіантів модного манікюру. Популярними будуть як короткі, так і довгі форми. А от колір порадує своїм різноманіттям.


Серед трендів – французький манікюр, але не зовсім у класичному виконанні. ТаблоID зібрав найяскравіші приклади.

Форма

Квадрат

Довгий час нарощування акрилом та гелем тримало стрій популярності. Утім, зараз усе більше зірок схиляються до коротких квадратних форм.

Реклама:

Якпишевидання Cosmopolitan, вдалою комбінацією до коротких форм цього сезону стануть світлі відтінки. Особливу роль відіграє догляд – зміцнення та пом’якшення мають бути запорукою трендового манікюру.

Манікюр на квадратні нігті демонструє акторка Дженніфер Еністон. Утім, вона обирає подовжений варіант, який теж може бути.

Овальні

На противагу квадратам стає овал або як ще називають – мигдалевидна форма. Це вічна класика, яка вдало поєднується як із трендовим бордовим, так і нюдовим кольорами.





Маша Єфросиніна обирає подовжені форми овалу

Маша Єфросиніна обирає подовжені форми овалу

Довгі

Попри тенденції до мінімалізму видання Elleстверджує, що і довгі варіанти не втрачають своєї популярності. Нігті “на шпильках” обов’язково мають бути із загостреними кінчиками, немов кігті кішки. Кольори можна обирати в тон макіяжу.

Чорний манікюр омбре обирає співачка Ліззо

Чорний манікюр омбре обирає співачка Ліззо

Останні новини:  Які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Колір

Червоний

Червоний – то любов. І це безперечно так, адже саме цей колір стрімко вривається у тенденції 2024 року. Якпишевидання Hello, червоний зараз переживає важливий момент і він продовжуватиметься.

Червоний манікюр на короткі нігті - лише у тандемі із червоною помадою, як у Наді Дорофєєвої

Червоний манікюр на короткі нігті – лише у тандемі із червоною помадою, як у Наді Дорофєєвої

Бордовий

Компанію червоному упевнено складає бордовий манікюр. Ба більше – варто обирати відтінок “чорної вишні”. Вічний, елегантний і шикарний – так описують майстри цей колір.

Співачка Аня Трінчер обирає бордовий. Вона навіть демонструє короткі форми замість своїх популярних колись довгих нігтів

Співачка Аня Трінчер обирає бордовий. Вона навіть демонструє короткі форми замість своїх популярних колись довгих нігтів

Зелений

Ще один тренд 2024 року – зелений манікюр. Насичений зелений тон буде у центрі уваги. Він дозволить впевнено замінити повсякденні відтінки, як нюд. Ба більше – личитиме до будь-яких образів.

Майстер Селени Гомес продемонстрував стильний манікюр зірки

Майстер Селени Гомес продемонстрував стильний манікюр зірки

Рожевий

Попри те, що сезон “Барбі” вже закінчився, видання Harpers Bazaarвідноситьрожевий манікюр до трендів. Зокрема, моделі Christian Siriano використовували балетно-пудрові відтінки на модних показах.

А от зіркові майстри не бояться яскравості - це теж один із варіантів манікюру для Селени Гомес

А от зіркові майстри не бояться яскравості – це теж один із варіантів манікюру для Селени Гомес

Білий

Якщо рожевий вам не подобається, але хочеться потрапити у “балетні” тренди, то на допомогу приходить білий манікюр. Відтінок перлів чи ванільно-хромового стане прекрасним супутником цієї весни.

Весняний манікюр 2024 може бути і такий
Останні новини:  Господині розповіли лайфхак, як замінити загублену кришку від пляшки у домашніх умовах

Весняний манікюр 2024 може бути і такий

Ідеї манікюру 2024

“Голі нігті”

Манікюр без манікюру? Так, таке можливо і теж є дуже популярним явищем. Тренд на “голі нігті” з’явився ще минулого року і продовжується зараз. Ця тенденція може нагадувати так званий японський манікюр, де основний акцент робиться на догляді.

Весняний манікюр на короткі нігті може виглядати зовсім не як манікюр. Юристка Інна Мірошниченко тут робить акцент саме на догляді.

Хромований

Літній манікюр неможливо уявити без хромованих відтінків. Він надає ефекту свіжості та морозності. Таку перевагу має гарний хромований ефект.

Хромований може мати різні відтінки

Хромований може мати різні відтінки

Глянець

Глянець може бути не лише на полицях у відділі преси, але й на руках. Розкішне, блискуче покриття випромінює стриману пишність, і цей образ й надалі домінуватиме. Йому віддають перевагу ті, хто обирає стиль “тихої розкоші” або old money. Рожевий чи нюдовий манікюр 2024 – вибір за вами.

Дуже гарний манікюр демонструє блогерка Саша Бо

Дуже гарний манікюр демонструє блогерка Саша Бо

Французький манікюр

Дизайни манікюру неможливо уявити без френчу. Тут важливо звернути увагу на лінію – вона має бути тонкою.

Вишуканий френч з тонкими лініями Кендалл Дженнер

Вишуканий френч з тонкими лініями Кендалл Дженнер

Останні новини:  Як зробити ванну по-справжньому чистою

Утім, майстриня Джулі Кандалек демонструє плаваючі лінії, які немов ділять ніготь на 2/3.

Стрази і банти

Здавалося б, що стрази вже давно віджили своє, але ж ні. Як вам такий нюдовий манікюр на короткі нігті з особливою родзинкою – стразами, які хаотично розташовані на нігтях.

І ще одні несподівані гравці – банти. Вони стануть у нагоді для ідеї ніжного манікюру і будуть відголоском того самого “балеткору”. Цей тренд надихає жіночністю та ніжністю у всіх його проявах. Варто також обирати і відповідні світлі відтінки.

3D-арт

Хочете виділятися з натовпу? Тоді цього сезону точно варто спробувати 3D-арт. Ця тенденція може приймати різні форми, включаючи тривимірні завитки та бульбашки вгорі, об’ємні банти чи сердечка, краплі води та підняті французькі кінчики.

Співачка Ріанна для Vogue використала об’ємну аплікацію квітів на своїх нігтях.

Раніше ми писали, що співачка Слава Камінськаздивуваламанікюром своєї доньки. А Злата Огнєвічпідрахувала, скільки на місяць витрачає, зокрема, і на манікюр.


pravda.com.ua