Модні туфлі-балетки: 12 стильних моделей, які нікого не залишать байдужим

19.04.2024   21:40    1439

На дворі квітень і так приємно закинути всі ці порядком набридлі теплі речі, взуття та аксесуари в найдальший кінець шафи, щоб нарешті насолодитися полегшеними! Змінюючи черевики на туфлі, не можна не згадати про тренд весняно-літнього сезону, який за останні кілька років набув багато нових форм. Мова йде про балетки.


Туфлі-балетки являють собою класичну модель жіночих туфель із закритим носком на плоскій підошві (або на маленькому стійкому підборі). Вважається, що цю модель взуття створив американський підприємець італійського походження Сальваторе Капеціо наприкінці XIX століття в Нью-Йорку, хоча насправді ця людина просто стала тією сполучною ланкою, завдяки якій балетки з танцювальної сфери перемістилися у світ моди.

Золота епоха Голлівуду популяризувала численних дів, які здійснили безліч революцій у світі моди і завдяки їм ми носимо (у тому числі) туфлі-балетки на постійній основі. Бріжіт Бардо, а потім і Одрі Гепберн стали першими зірками, що з’явилися в простих балетках, що назавжди зробило їх класикою у світі великої моди.





Цікавою новинкою теплого сезону 2024 можна назвати туфлі-балетки із соломи або джуту, декоровані великими пряжками, які можуть бути і знімними.

Останні новини:  Садівники розповіли, як позбутися від жуків на території двору

Ефект “металік” – це тренд сезону, і чому б не обрати для себе красиві туфлі-балетки сріблястого, золотистого чи будь-якого іншого кольору з горезвісним ефектом?

Ще одним трендовим варіантом сезону 2024 є туфлі-балетки, декоровані стразами. Епоха нульових знову популярна, тому стрази на одязі, взутті та в аксесуарах знову стають популярними.

Якщо стрази – не ваш варіант, то можна обрати чудові туфлі-балетки, декоровані намистинами, бісером або штучними перлами. Такі моделі виглядають ефектно та багато.

Останні новини:  Що робити з розсадою, якщо вона витягується й жовтіє

Іншим, не менш ефектним взуттєвим декором варто визнати ланцюги і ланцюжки, які можуть прикрашати обрану вами пару туфель-балеток.

Трендові туфлі-балетки цього сезону – це моделі не тільки з декором, але і з зав’язками і різними шнурками, які можна зав’язати по-різному, акцентувавши всю увагу на кісточках.

Особливу увагу варто приділити моделям з ефектними пряжками, що дозволяють створювати стильні повсякденні образи з парою туфель.

У моді також туфлі-балетки з найрізноманітнішими бантами, але варто пам’ятати про те, що такий декор повинен витримувати повсякденне використання та чистку, інакше він швидко стане непридатним.

Останні новини:  Як виглядати на мільйон без великих витрат

Туфлі-балетки яскравих кольорів – це чудовий спосіб урізноманітнити будь-який весняний або літній аутфіт. Трендових кольорів безліч і ви легко підберете модель взуття, що підходить під ваші образи.

Актуалізація стилю під назвою «балеткор» дає можливість сучасним модницям впровадити у свій гардероб типово танцювальні туфлі-балетки з м’яких матеріалів. Носять їх зазвичай зі шкарпетками/гетрами/колготками/гольфами та короткими спідницями у складку.

У тренді балетки з будь-яким носом: круглим, вузьким чи квадратним. Крім того, популярні туфлі-балетки в стилі Мері Джейн з ремінцями-перемичками.

І, звичайно ж, не можна пропустити такий трендовий варіант, як балетки з модними принтами та візерунками: ви можете вибрати хижий анімалізм, квіткову різноманітність або популярну смужку.


wona.com.ua