Mitsubishi оновила кросовер ASX

27.04.2024   11:14    444

Mitsubishi ASX оновився. Рестайлінг може здатися поспішним, оскільки модель другого покоління була представлена не так давно, але цьому є просте пояснення: на початку квітня оновився Renault Captur, а це буквально «близнюк» ASX.

Втім, є й деякі відмінності. Наприклад, в ASX оригінальна решітка радіатора та передній бампер з великими повітрозабірниками, а також інше оформлення корми. У салоні ж відмінності від Captur зводяться хіба що до емблеми: в ASX такий самий вертикально орієнтований екран діагоналлю 10,25 дюйма по центру, підтримка сервісів Google, Apple CarPlay та Android Auto, а також розширений список електронних помічників.

Останні новини:  Ультрабюджетний Geely Panda отримав варіант із великим антикрилом (Фото)

Ідентична й гамма двигунів. Це базова «турботрійка» об’ємом 1,0 літра потужністю 90 к.с. і 1,3-літрова «турбочетвірка» з 12-вольтовою надбудовою (віддача такої установки – 140 або 160 «конячок»). Ну а найдорожча версія – це повноцінний гібрид, оснащений 1,6-літровим атмосферним ДВЗ та електромотором, які сумарно розвивають 143 к.с. потужності. Запас ходу гібридного ASX – 900 кілометрів.



Логічно, що й збирати оновлених «братів» Mitsubishi ASX та Renault Captur будуть на одному заводі – він знаходиться в іспанському місті Вальядолід. Старт продажів запланований на травень цього року.




avtomir.ua

Останні новини:  З’явилися нові зображення електрокросовера Kia за 30 тисяч доларів