Краще їх не чіпати: чотири знаки Зодіаку, які стають страшними у гніві

09.05.2024   16:53    2061


Деякі представники знаків Зодіаку можуть вдавати, що з ними все гаразд, коли їх кривдять, тоді як інші не соромляться висловлювати свій гнів, і в таких випадках краще триматися від них трохи далі. Про це пише Collective World.


Овен

Овни завжди прямолінійні у висловленні своїх думок. Вони не допустять зверхнього ставлення та не бояться конфліктів, бо цінують себе. Якщо хтось зачіпає їхні почуття, Овни скажуть про це безпосередньо, не прагнучи зберігати приємні стосунки. Вони вважають, що якщо не захищати себе, то ніхто інший цього не зробить.

Останні новини:  Гороскоп на 19 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Крім того, Овни очікують справедливого відношення і, якщо це не відбувається, готові виявити свій гнів.

Скорпіон

Скорпіони, подібно до свого символу – скорпіона, “жалитимуть”, якщо відчувають загрозу, роздратування або зраду. Вони не терплять брехні та маніпуляцій і, попри видиму невпевненість, вони усвідомлюють свою цінність і не терпітимуть неповагу.



Скорпіони можуть навіть планувати помсту, щоб показати кривдникові, наскільки сильно він помилився.

Останні новини:  Гороскоп на 19 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Телець

Тельці можуть здаватися м’якими, поки їх не скривдять. Вони не шукають драми, але потребують поваги. Якщо дати їм привід почуватися вразливими, вони стануть обережнішими.

Тельці дуже вперті, і якщо вони втратять довіру до вас, вона може бути втрачена назавжди. Після цього вони можуть повністю виключити кривдника зі свого життя.



Близнюки

Останні новини:  Гороскоп на 19 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Близнюки чесні та відкриті, тому якщо їх скривдять, вони висловлять свої емоції. Вони будуть говорити про те, як ви їх зачепили і як це вплинуло на них. Якщо пояснення чи вибачення не влаштують, вони можуть піти, адже у Близнюків багато інших цікавих людей у ​​їхньому житті.

Якщо стосунки не приносять задоволення, вони готові розлучитися, адже вважають, що не можна довіряти кривдникові.


clutch.net.ua