Швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин

09.05.2024   22:00    220

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.


Для приготування цього салату знадобиться небагато:

  • Яйця – 2 штуки
  • Авокадо – 1 штука
  • Помідори – 2 штуки
  • Саль і перець – за смаком
  • Оливкова олія – для заправки

Для початку помістіть яйця в каструлю і залийте їх холодною водою на 1-2 см вище рівня яєць. Потім поставте каструлю на сильний вогонь і дочекайтеся, поки вода закипить. Щойно вода перетвориться на окріп, зменшіть вогонь до середнього і встановіть таймер на 10 хвилин для варіння яєць до стану “мішечка”.



Після закінчення зазначеного часу відразу ж перекладіть яйця в миску з холодною водою, щоб зупинити процес варіння і полегшити подальше очищення від шкаралупи. Остудіть яйця протягом декількох хвилин, потім акуратно очистіть їх.

Останні новини:  Самий народний і самий правильний рецепт Шарлотки
Швидкий салат всього за 8 хвилин

Тепер настав час підготувати авокадо. Розріжте фрукт уздовж до кісточки, потім поверніть половинки в протилежні боки, щоб розділити їх. Зараз потрібно акуратно вийняти кісточку, використовуючи ніж або ложку. Далі за допомогою ложки витягніть м’якоть авокадо і наріжте її на кубики розміром приблизно 1 сантиметр.



Далі ретельно вимийте помідори під проточною водою. Наріжте овочі на часточки або кубики, намагаючись видаляти зайву вологу, щоб салат не вийшов занадто водянистим.

Останні новини:  Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг

Потім у великій мисці змішайте нарізані яйця, кубики авокадо і часточки помідорів. Додайте сіль і перець за смаком, а також трохи оливкової олії для заправки. Якщо хочете додати у страву кислинку, можете збризнути салат лимонним соком. Перемішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілили соки та просочилися олією. Подавайте салат одразу після приготування, щоб авокадо не потемніло.

Останні новини:  Салат з кукурудзою і печерицями

Простий освіжаючий салат готовий!


odnaminyta.com