"Важко працювати": після атак України з НПЗ у РФ масово звільняються співробітники (ВІДЕО)

09.05.2024   21:00    1050

На російські НПЗ почали терміново набирати нових працівників. Але ті, хто залишилися, скаржаться на нестерпні умови і маленькі зарплати.

Українські безпілотники вже багато разів вдало атакували нафтопереробні заводи в південних регіонах Росії. І після цього звідти почався відтік робітників. Керівництво намагається знайти нових працівників, але ті, хто поки що залишився, скаржаться, що їм мало платять і вони не почуваються в безпеці. Про це пише видання “Вот Так”.

Після того як наприкінці березня Куйбишевський НПЗ — один із найбільших у Самарській області — атакували українські безпілотники, звідти звільнилися щонайменше сім лаборантів хімічного аналізу. Колишній співробітник НПЗ, який і сам написав заяву про звільнення, розповів, що працівників стало менше, а роботи більше.

Останні новини:  Часів Яр сьогодні: Як зараз виглядає місто. Хто і чому там залишається (ВІДЕО)





“Важко працювати. Це як сніжний ком. Доплат за тих, кого не вистачає, не було”, — розповів він.

Афіпський НПЗ, КраснодаріFullscreen
Атака на Афіпський НПЗ у Краснодарі
Фото: МНС Росii

Журналісти вивчили вакансії на Куйбишевському НПЗ, і інформація підтвердилася: ще у квітні підприємство розпочало активний пошук нових співробітників, розмістивши близько 50 оголошень. Велика частина вакансій пов’язана зі спеціальністю інженера або технічним забезпеченням заводу.

Останні новини:  За раз - мінус 9 операторів дронів: українська "пташка" влаштувала окупантам братську могилу. Відео
Атака на Кубишевський НПЗ