Рецепт медальонів зі свинини від досвідчених кухарів з ресторану

09.05.2024   21:00    219

Смачна вечеря для родини не обов’язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.


Для приготування таких медальйонів знадобиться небагато:

  • Вирізка свиняча – 450 грамів
  • Приправа для м’яса – 1 столова ложка
  • Сіль – 2-3 щіпки
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки
  • Олія рослинна – 80 мілілітрів

Свинячу вирізку найкраще купувати із сальним кільцем навколо неї, воно не дасть майбутнім медальйонам втратити свою форму.

Останні новини:  Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг

Для початку промийте вирізку й обсушіть її паперовим рушником. Розріжте м’ясо на порційні шматочки. Якщо ви підготували велику вирізку, то розріжте її вздовж і впоперек на однакові шматочки. Сальний прошарок зрізати не потрібно, він стане в пригоді. Якщо ж ви взяли вирізку без такого прошарку, то обв’яжіть шматочки ниткою або шпагатом посередині.

Останні новини:  Шикарний сир Філадельфія за 15 хвилин
Медальйони зі свинини

Тепер змішайте сіль, мелений чорний перець і приправу. Натріть цією пряною сумішшю всі шматочки м’яса з обох боків. Залиште ці заготовки при кімнатній температурі приблизно на 30 хвилин. У цьому рецепті можна використовувати будь-який маринад на ваш смак.





Можна переходити безпосередньо до приготування. Активуйте режим “Смаження” на табло мультиварки на 15 хвилин. Влийте в чашу рослинну олію та прогрійте її 2-3 хвилини. Потім викладіть в олію заготовки медальйонів і обсмажте з одного боку приблизно 4-5 хвилин до рум’яності.

Останні новини:  Як приготувати печінку з яблучно-йогуртовим соусом — дуже ніжна на смак

Далі переверніть медальйони на інший бік за допомогою виделки або силіконової лопатки. Обсмажте їх решту часу, закривши ємність кришкою. Завдяки цьому медальйони пропаряться і всередині. Коли час мине, викладіть медальйони на тарілку і подайте їх до столу гарячими з будь-яким гарніром за смаком.

Соковиті та рум’яні свинячі медальйони готові!


odnaminyta.com