Це бананове печиво можна навіть в піст: простий рецепт смачного десерту

19.04.2024   14:30    645

Тим, хто постує або дотримується здоровішого харчування, напевно теж хочеться урізноманітнити свій раціон смачною домашньою випічкою. У цьому випадку стане в нагоді рецепт печива з бананом. Цей фрукт не тільки дасть випічці солодкий смак і аромат, а й послужить чудовим замінником курячих яєць. Печиво виходить просто нереально смачним.


Інгредієнти:

  • Банани – 4 шт.
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування – 1.5 склянки
  • Молоко (соєве, мигдальне, кокосове) – 50 мл
  • Родзинки – 20 г
  • Горіхи – 20 г
Останні новини:  Рецепт хлібу із сочевиці

Родзинки поміщаємо в миску і заливаємо окропом. Через 10 хвилин воду зливаємо, а сухофрукти обсушуємо паперовою серветкою. Горіхи миємо та поміщаємо на суху сковороду. На повільному вогні прожарюємо їх 2-3 хвилини. Після цього рубаємо горіхи ножем або подрібнюємо за допомогою качалки.



Беремо дуже стиглі банани і розминаємо їх виделкою до стану пюре. Вливаємо до них будь-яке рослинне молоко та всипаємо вівсянку швидкого приготування. Додаємо родзинки та горіхову крихту. Перемішуємо масу. Подрібнювати в блендері її не потрібно, інакше консистенція вийде занадто рідкою.

Останні новини:  Як приготувати за один раз кілька яєць пашот

Деко застилаємо пергаментом і змазуємо олією. Руками формуємо невеликі печива та викладаємо їх на пергамент. Запікаємо наш десерт у попередньо розігрітій до 180 ° С духовці. Час буде залежати від розміру печива. Зазвичай воно готове за 20-25 хвилин.



Подаємо печиво або теплим або холодним. Випічка смачна у будь-якому вигляді. Приємного всім чаювання!

Останні новини:  Найсмачніший спосіб запекти курку з картоплею майже без зусиль


zhenskiy.kyiv.ua