Найкращі ревізійні люки 2023 року. Де купити люк для підлоги в Києві?

27

Що таке сучасні люки та навіщо їх приховувати? Ревізійні люки використовуються для того, щоб якісно прикрити комунікаційні системи, приховати труби та лічильники для естетичного вигляду. Приховані люки виготовляють із різних видів алюмінію та сталі, з використанням сучасної фурнітури. Якщо придбаєте ревізійний люк, то у вас буде зручний доступ до інженерних систем та сантехніки.

Чому мешканці Київа купують ревізійні люки на Lukster.com.ua?

Опитані мешканці столиці України, на поставлене запитання: Де краще купити ревізійний люк у Києві? — більшість опитаних людей, відповіли, що краще купити ревізійні люки, на сайті www.lukster.com.ua Компанія «Lukster» — це український виробник найнадійніших ревізійних люків.

Якщо Ви вирішили прихований люк обробити плиткою, для нього потрібно підбирати відповідно конструкцію (різновид люка під плитку), оскільки вага облицювального матеріалу буває різним, рекомендуємо узгодити важливі деталі та характеристики для уникнення помилок і для досягнення результату, консультанти магазину Lukster допоможуть Вам, правильно підібрати ревізійний люк відповідно до дизайну вашого приміщення. 

Що таке прихований або потайний люк?

Прихований люк (або потайний люк) під плитку  – це багатофункціональні вироби, які можуть бути різної форми та розмірів. Фіксуються всередині ревізійного отвору, можуть розміщуватись у будь-якому приміщенні (ванна, туалетна кімната, кухня).

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Люк-невидимка для квартир та житлових приміщень

Для квартир часто купують люки-невидимки.  У конструкцію люків невидимок входять: рама, петлі, що дозволяють відкрити/закрити двері паралельно площині стіни. Кришка зазвичай виготовлена ​​з магнезитової плити, прямо на неї можна приклеїти плитку. А для фіксації та відкриття дверцят використовують спеціальні натискні замки-фіксатори. Оздоблення можна зробити різними видами облицювальних матеріалів — плитка або кахель, мозаїка та клінкер, скло та дзеркало. Вибір має відповідати загальному стилю інтер’єру.

Як правильно вибрати люк під плитку?

Ревізійні люки під плитку можна підібрати під будь-яку кераміку та різний дизайн. Перш ніж ви почнете підшукувати собі необхідну модель ревізійного люка, не забудьте правильно передбачити місце для встановлення люка та вибрати облицювальний матеріал (важливо: розмір плитки, варіанти укладання та кількість).

Що потрібно, щоб замовити люк?

Головне знати розміри для встановлення люка та врахувати, як він відкриватиметься. Багато моделей рухаються вперед, після чого відкривається. Зсувні моделі люків під плитку відкриваються вперед та убік. Кріплять двері на таких моделях петлями, які складаються з трьох ланок. Зсувні люки досить рідко використовують, вони потрібні, якщо щось заважає відкривати люку.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Що таке потайний люк або люк-невидимка?

Потайний люк (або люк-невидимка)  – це люк прихованого монтажу.  Люк-невидимка після облицювання плиткою стають непомітними, практично невидимими. Потайні або невидимі люки виготовляються із сталі високої якості або алюмінієвого профілю, що значно збільшує термін експлуатації. Петлі мають необхідне регулювання положення дверцят, це захистить її від провисання та перекосів після облицювання. Низькі ціни на всі потаємні люки Luxter знижено до кінця цього року. Ціна на люк залежить від матеріалу, кількості функцій, розмірів, габаритів та дизайну дверцят люка. Найпопулярніший ревізійний у 2023 році виявився люк для підлоги Lukster “Pool®”

Які ревізійні люки доступні на Lukster.com.ua

  1. Натискні  люки під плитку
  2. Всі розміри люків та характеристики
  3. Приховані люки під облицювання
  4. Люки ревізійні під ванну.
  5. Люки з електроприводом
  6. Люки герметичні для підлоги
  7. Люки під фарбування та під шпалери
  8. Люки під плитку для місць загального користування
  9. Посилені люки для більш важкого облицювання
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

НАЙЧАСТІШІ ЗАПИТАННЯ ПРО ПРИХОВАНІ ЛЮКИ

1. Де купити ревізійний люк, під плитку у Києві ?

Понад 1000 українців вже переконалися, як Lukster.com.ua з 7-річним досвідом і більшість жителів Києва воліють купувати люки та інші товари для ремонту на сайті Lukster.com.ua.

2. Як відкривається прихований люк ?

Всі люки Lukster відкриваються легким натисканням і добре працюють довгі роки. Щоб відкрити люк, Ви злегка натискаєте на кришку дверцят і люк автоматично відкривається.

3. Де низькі ціни на люки в інтернеті ?

Всі ціни на приховані люки доступні на lukster.com.ua де Ви можете порівняти ціни на люки в Києві та по всій Україні. Контакти магазину Lukster. Телефон: +38(068) 303 3705 або +38(099) 061 5009. Щоб правильно вибрати люк, замовити зворотний дзвінок та оператор магазину Lukster, перезвонить на вказаний телефон.