Мистецтво що захоплює - Результати Grand Final Art 2023 від всесвітньої платформи конкурсів та фестивалів GOLDEN TIME TALENT

154

30 серпня 2023 року були оголошені довгоочікувані результати третього Всесвітнього конкурсу мистецтв «Grand Final Art» від британського проекту «GOLDEN TIME TALENT».

Для участі в конкурсі організаційним комітетом проекту та членами журі були відібрані найяскравіші та талановиті художники з 60 країн світу. У цьому році переможці поділили призовий фонд у розмірі 4000 євро, отримали персональні дизайнерські каталоги зі своїми роботами, а також пропозиції щодо співпраці та престижні нагороди.

Спочатку організаторами було оголошено, що буде лише 3 призові місця. Проте вже на етапі оцінки робіт стало зрозуміло, що в конкурсі бере участь багато талановитих майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Тому організатори проекту вирішили виділити 6 учасників з найвищими балами та поділити між ними призовий фонд та додаткові призи.

Абсолютний Гран-При отримали 2 учасники: Берікова Жанель з Казахстану — чудова юна художниця, чию роботу відзначив кожен член журі, та Ольга Кенс з України з чудовими ювелірними шахами. Саме ці двоє учасників отримали по 1000 євро з призового фонду.

Також організатори проекту не могли залишити без уваги роботи наступних художників: Ярослав Грабко з України — чудовий талановитий хлопчик у віці 8 років з вражаючою та дуже вишуканою роботою, і Дандеш Даніел з Молдови — талановитий молодий художник з чудовою роботою «Моління про чашу». Крім престижних нагород, ці учасники отримали персональні каталоги зі своїми роботами та поділили частину призового фонду.




Журі та організаційний комітет GOLDEN TIME TALENT також виділили ще двох чудових художників в дорослій категорії: українського художника Петра Лисенка та Асмік Блеян з Грузії. Ці учасники, крім частини призового фонду, отримали пропозицію приєднатися до команди професійного журі проекту.

Нагадаємо, що GOLDEN TIME TALENT — це глобальний художній конкурс та міжнародна премія, який відкритий для художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва з усього світу з 2018 року та вже 5 років нагороджує талановитих учасників за видатні досягнення, демонструючи найкращі твори мистецтва.

Тільки в 2022-2023 році під егідою платформи Golden Time Talent було проведено 6 виставок в Лондоні. Одна з виставок була проведена спільно з Музеєм Нортгемптона, художньою галереєю та міською радою Нортгемптона. В липні 2023 року відбувся масштабний щорічний фестиваль талантів в центрі Лондона, в якому взяли участь художники з 21 країни світу.

https://golden-time.uk.com/