З незвичною системою оплати: компактний електромобіль MG Windsor представили офіційно

15.09.2024   20:00    355

Компанія MG представила новий електромобіль для індійського ринку, який є модернізованим Baojun Cloud. Особливістю цієї моделі є її стартова ціна у 11 895 доларів. При цьому у ціну авто не включена тягова батарея – її можна взяти в оренду.

Власникам доведеться розщедритися додатково на 0,04 долара за кожен кілометр пробігу. Натомість вони отримують довічну гарантію на акумуляторну батарею з необмеженим пробігом і безкоштовною зарядкою протягом першого року. Отже, якщо ви з тих, хто проїжджає 10 000 кілометрів на рік, розраховуйте витратити 420 доларів за програму Battery-as-a-Service.

Останні новини:  Чому ДВЗ у гібридах може зношуватися швидше

Акумуляторна батарея має ємність 38 кВт*год, що забезпечує запас ходу до 331 кілометра. Передню вісь приводить в рух один електродвигун, який видає 134 кінські сили потужності і 200 Нм крутного моменту.

Внутрішнє оздоблення аналогічне китайському аналогу з 15,6-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи і 8,8-дюймовою цифровою панеллю приладів. Ключовою відмінністю моделі з індійськими специфікаціями, окрім правого керма, є фізичне керування блоком кондиціонера, що робить його зручнішим для користувача.

Останні новини:  До 50 км на електротязі: пікап Ford Ranger отримав плагін-гібридну версію

Електричний MG Windsor буде доступний для замовлення в Індії з 3 жовтня, а перші поставки в автосалони бренду очікуються вже 12 жовтня.


autogeek.com.ua