Електромобіль Tesla Model Y нового покоління помітили на тестах

14.09.2024   22:31    338

Нещодавно до мережі потрапили шпигунські фото оновленої версії Tesla Model Y, зроблені закордонними ЗМІ. Попри деякі зміни в дизайні, новий Model Y в цілому зберігає звичний стиль поточної моделі, включаючи характерний кузов з дахом, що спадає, і панорамним склінням. Про це повідомляє Аmpercar.

Візуальні оновлення торкнулися переважно передньої та задньої частин автомобіля. Очікується, що задні ліхтарі будуть виконані у вигляді смуги на всю ширину, що є значним відходом від поточного стилю. Такі дизайнерські зміни націлені на покращення аеродинамічних характеристик автомобіля.

Останні новини:  Новий Volkswagen Transporter отримав нове обличчя

В інтер’єрі Model Y також буде кілька ключових змін: нова рульова колонка та інтегроване атмосферне підсвічування, а також оновлена ​​центральна консоль з елементами під імітацію вуглецевого волокна. Керування деякими функціями, включаючи вибір передач, буде реалізовано через сенсорний екран.

Що стосується технічних характеристик, очікується, що нова Model Y збереже попередні версії, але додасть виконання з потужнішою батареєю на 95 кВт·год, що дозволить збільшити запас ходу до 800 км на одній зарядці. Це стане значною перевагою для версій зі збільшеним запасом ходу та продуктивності.


newsauto.com.ua

Останні новини:  З акумулятором BYD: новий електричний кросовер Toyota bZ3C показали на перших фото