Стилісти дали 5 ідей, із чим поєднувати максісукню цього сезону

Вчора,   22:20    368

Неназваний, однак очевидний символ переходу на осінню моду — довжина максі. Вона додає образам серйозності, граційності та вишуканості. Максісукні цього сезону мають отримати почесне місце в гардеробі, а ми розповідаємо про 5 способів стильно носити довгі плаття цієї осені.

З коричневою сумкою та срібними балетками

2024 рік багатий на тенденції, які легко поєднуються між собою. Наприклад, можна об’єднати три елементи гардероба різних кольорів, як-от сукню у трендовому відтінку хакі, коричневу сумку та срібні балетки. Так просто і так вишукано.

Останні новини:  Акторка Дженні Шиміцу розповіла про бурхливий роман із Мадонною (фото)


Total black зі шкіряною курткою

Якщо влітку образ total black може видаватися дивним, то восени чорний колір, здається, доречний завжди. Чорну максісукню поєднайте з чорною шкірянкою. Доповнити образ також можна ковбойками в тон.

Getty Images

З довгим тренчем та кросівками

Нашаровування довжини є одним із популярних модних трюків. Довгий тренч гарно поєднується з контрастною максісукнею, створюючи привабливу комбінацію текстур. Взуттям радимо обрати яскраві кросівки, аби полегшити образ. Для цього можна надихнутися кросівками Onitsuka Tiger, які нині заполонили гардероби It-girls.

Getty Images

Із ременем та контрастними аксесуарами

Для ділової зустрічі, дня в офісі чи важливої події зверніть увагу на образ із довгою сукнею з костюмної тканини. Підкресліть талію класичним ременем та додайте акценти яскравими аксесуарами. На плечі також можна накинути жакет або затишний кардиган.

Getty Images

З коричневою курткою

Коричнева куртка є ідеальною парою бохо-сукні. Це осіннє продовження стилю бохо, яке дарує відчуття полегшення та розслабленості. Стилізувати таке поєднання також можна з коричневими чоботами, аби гарно завершити образ.

Getty Images