Geely збудує завод з виробництва електромобілів у Європі

15.09.2024   08:00    332

Як передає Carscoops, Geely, як і інші китайські виробники, прагне розширити свою присутність на інших світових ринках, починаючи з Європи. Під час нещодавньої промови у Франкфурті, Німеччина, віцепрезидента Geely Auto Group Лі Чуанхая запитали, чи бренд побудує завод у регіоні.

Очільник компанії відповів, що питання ще не вирішене. Відомо, що китайський автовиробник декілька разів проводив перемовини з польським урядом. Водночас заступник міністра розвитку та регіональної політики Ян Шишко заявив, що є ймовірність, що новий завод з виробництва електромобілів буде побудований в країні.

Останні новини:  Український виробник випустив два спецавтомобілі для комунальників

Про успішність перемовин наразі нічого не відомо, але за чутками, польський уряд не вважає Geely ідеальним партнером. Через це, компанія розглядає інші варіанти по всьому континенту. Про це в інтерв’ю Reutres заявив виконавчий директор бренду Geely Lynk & Co у Європі Ніколас Аппельгрен.

Відомо, що нещодавно Geely відкрила нову базу у Франкфурті, де буде випробовувати та розробляти 13 нових моделей електромобілів, щоб перевірити їхню ефективність та відповідність європейським стандартам сертифікації.

Останні новини:  Презентовано новий Volkswagen T7 Transporter: характеристика


autoporady.com