Грошовий гороскоп Таро на вересень: Водолії матимуть прибуток, а Стрільці – нову роботу

02.09.2024   11:40    1190

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на вересень 2024 року.

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Телець — Вісімка пентаклів

Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій, охоче навчатиметеся і працюватимете над кар’єрними досягненнями, завдяки чому станете компетентним фахівцем.

Близнюки — перевернута Зірка

Можливо, ваше фінансове становище не є безнадійним, але ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Останні новини:  Які три знаки зодіаку не змінюють своїх почуттів після одруження

Рак — Трійка мечів

У цьому положенні картка попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Лев — перевернутий Самітник

Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто не зневажає “забороненими” прийомами у справах.

Діва — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта, ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватися.

Останні новини:  Поради, які допоможуть вам підтримати друга, коли він переживає непростий період в житті

Терези — перевернутий Туз кубків

Найближчим часом блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не виправдаються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Скорпіон — П’ятірка жезлів

Незабаром у вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Стрілець — Лицар жезлів

Вересень надасть можливість різко змінити життя на краще в матеріальному плані. Можливо, надійде вигідна вакансія.

Козоріг — перевернуте Сонце

Найближчими тижнями не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Останні новини:  Як покращити концентрацію під час роботи

Водолій — Туз пентаклів

Скоро у вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, спадщина, допомога чи інші фінансові надходження. Також картка може говорити про придбання нерухомості за містом.

Риби — Паж пентаклів

Вересень принесе ресурси для роботи. Якщо є бажання і можливість займатися якоюсь справою, то займайтеся, оскільки висока ймовірність, що вона виявиться прибутковою. Також настав чудовий час для укладання нових контактів та оформлення угод.