7 ефективних лайфхаків збільшити губи без ін’єкцій

Сьогодні,   17:40    125
Пухкі та чуттєві губи вважаються еталоном краси і вічним б’юті-трендом. Але для того, щоб зробити свої вуста більш привабливими, не обов’язково вдаватися до болісних процедур, як уколи філерів. Існує безліч способів, які можуть допомогти, зокрема макіяж та неінвазивні методи.

OBOZ.UA зібрав сім лайфхаків, які дозволять вам швидко зробити свої губи повнішими. Більшість із них також покращують догляд за шкірою в цій чутливій зоні і дозволяють їй довше залишатися молодою.

  1. Відлущування

Регулярне видалення відмерлих клітин допоможе розгладити губи та покращити кровообіг у шкірі, що може трохи збільшити вуста. Скраб можна купити готовий або виготовити самостійно. Змішайте 1 чайну ложку будь-якої олії (наприклад, оливкової чи кокосової) з дрібкою кориці та цукру. Змочіть губи теплою водою, нанесіть суміш і масажуйте круговими рухами протягом 30 секунд. Змийте скраб і нанесіть бальзам для губ. Для додаткового об’єму скористайтеся продуктом з олією перцевої м’яти.

  1. Масаж
Останні новини:  Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року: час для розумних інвестицій та фінансових рішень

Простий масаж стимулює кровообіг у тканинах. Масажуйте губи круговими рухами пальців протягом 1-2 хвилин або злегка пощипуйте їх. Після цього нанесіть бальзам.

  1. Гідратація

Недостатня кількість води в організмі може призвести до втрати об’єму м’яких тканин. Пийте 8-10 склянок води на день, щоб позбутися сухості шкіри губ і зробити їх більш наповненими.

  1. Пекуча маска
Останні новини:  Як висвітлити колір волосся без фарби, а з допомогою звичайних продуктів

Продукти з легким пекучим ефектом викликають приплив крові до м’яких тканин, роблячи губи пухкішими. Для маски розімніть по столовій ложці м’якоті авокадо та ананаса, додайте кілька крапель олії і рівномірно змішайте. Нанесіть суміш на губи на 5 хвилин, потім змийте. Або спробуйте куркуму, змішуючи її з вівсянкою, йогуртом чи алое вера, але пам’ятайте, що вона може забарвлювати шкіру.

  1. Охолодження льодом

Візьміть кубик льоду, дайте йому нагрітися в руках протягом 15 секунд, щоб він не прилипав до шкіри, і робіть кругові рухи по шкірі губ протягом 30 секунд. Для більшого ефекту додайте до води чайну ложку кориці перед заморожуванням.

  1. Гіалуронова кислота
Останні новини:  Дизайнери назвали головні інтер’єрні тренди на найближчі роки

Гіалуронова кислота затримує воду у тканинах, з віком організм виробляє її менше, і шкіра стає сухішою. Використовуйте бальзами та гігієнічні помади з гіалуроновою кислотою для чудового вигляду губ.

  1. Гуа-ша

Цей східний масаж, виконуваний спеціальними скребками, одночасно відлущує шкіру, покращує кровообіг та розслабляє м’язи, роблячи тканини більш пружними. Для масажу можна придбати спеціальний інструмент або використовувати звичайну олію. Покрийте губи олією і проведіть інструментом від зовнішніх кутиків до центру губи. Повторіть 10 разів з кожного боку на верхній і нижній губі. Цей масаж підкреслить форму губ, зробить їх пухкішими та соковитішими.