Гібридний кросовер Cupra Terramar показали офіційно

05.09.2024   22:31    426

Cupra продовжує розширювати модельний ряд кросоверів. На цей раз компанія показала нову модель під назвою Terramar, яка готовий конкурувати в висококонкурентному сегменті компактних позашляховиків Європи. Спортивний кросовер буде пропонуватися з низкою бензинових і гібридних силових агрегатів.

Cupra Terramar використовує найновішу мову стилю іспанського автовиробника, наслідуючи приклад нещодавно оновлених Leon і Formentor. Одним із зовнішніх акцентів є агресивні фари, що оточують гострий ніс із великими повітрозабірниками на бампері. Світлодіодні задні ліхтарі на всю ширину з’єднані між собою, а задній бампер прикрашає дифузор. Залежно від комплектації, на Terramar встановлені 18-, 19- або 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Останні новини:  Opel представив новий яскравий кросовер Grandland

Серед особливостей салону – 10,25-дюймова цифрова панель приладів, 12,9-дюймова інформаційно-розважальна система з підсвіченим сенсорним слайдером, проекційний дисплей і аудіосистема Sennheiser із 12 динаміками. Стандартні ковшеподібні сидіння оббиті переробленим текстилем або поєднанням переробленого текстилю та шкіри.

Cupra Terramar базується на архітектурі MQB Evo. Базова версія авто – це м’який гібрид з бензиновим мотором 1.5 eTSI, що видає 150 к.с., які передаються на передні колеса через семиступінчасту автоматичну коробку DSG. Неелектрифікований 2,0-літровий TSI генерує 201 к.с., або 261 к.с. у поєднанні з системою повного приводу 4Drive. Нарешті, Cupra пропонує дві плагін-гібридні силові установки, які генерують 201 і 268 к.с. відповідно. Вони також можуть похвалитись запасом ходу у 100 км на електротязі.

Останні новини:  Експерти назвали найякісніші китайські автомобілі

Cupra з гордістю заявляє, що Terramar було розроблено та розроблено в Барселоні, Іспанія. Кросовер буде виготовлятися на заводі Audi в Дьйорі в Угорщині разом із наступним поколінням Audi Q3. Поставки Cupra Terramar заплановані на початок 2025 року. Ціни будуть оголошені ближче до виходу на ринок.





autogeek.com.ua

Останні новини:  Електричний Peugeot E-2008 вже прямує в Україну





1111529