Експерти назвали найякісніші китайські автомобілі

16.09.2024   06:21    1493

Згідно з результатами дослідження якості нових автомобілів у Китаї за 2024 рік (2024 Initial Quality Study, IQS), яке провело всесвітньо відоме консалтингове та дослідницьке агентство JD Power, бренд Chery знову зайняв першу позицію серед китайських автовиробників. Про це повідомляє офіційний сайт агентства.

 

Підтвердження лідерства другий рік поспіль свідчить про стабільність виробничих процесів та високий рівень контролю якості.

Останні новини:  Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos “робота” DSG

Особливих успіхів досяг кросовер Tiggo 7 Pro Max (Tiggo 7 Plus), який очолив рейтинг за якістю у категорії середньорозмірних SUV на китайському ринку.

“Ці досягнення, відзначені у дослідженні J.D. Power, стали можливими завдяки увазі Chery до очікувань споживачів і впровадженню інновацій як на етапі проєктування, так і у виробництві. Компанія постійно інвестує у розробку передових продуктів,” — йдеться в заяві.

Останні новини:  В Україну помітили елітний електрокросовер Maybach за 7,5 мільйонів гривень

Нагадаємо, що дослідження J.D. Power IQS оцінює якість автомобілів, аналізуючи проблеми, з якими зіштовхуються власники нових транспортних засобів протягом перших двох-шести місяців користування. Показник якості визначається кількістю проблем на 100 автомобілів у двох категоріях: проблеми, пов’язані з конструкцією, і дефекти/несправності.

Також варто зазначити, що Chery є одним із найпопулярніших китайських брендів на ринку нових автомобілів в Україні.

Останні новини:  Фахівець розповів, чому атмосферний двигун не варто глушити відразу після зупинки

Джерело: mmr.net.ua

The post Експерти назвали найякісніші китайські автомобілі first appeared on NNews.


nnews.com.ua