Volkswagen представив оновлений Taos

16.09.2024   05:12    416
Volkswagen представив оновлений Taos

Кросовер змінився всередині і зовні, плюс отримав модернізований двигун 1.5 і восьмідіапазонний автомат у всіх версіях. На дорестайлінговій моделі автомат був доступний тільки в поєднанні з переднім приводом, тоді як повнопривідним кросоверам покладався “робот” DSG.

Кросовер Volkswagen Taos, що має спільне коріння зі Skoda Karoq, оновився для ринку США. У моделі змінився дизайн передка, зокрема бампер і решітка радіатора, а LED-фари стали стандартними обладнанням для всіх версій. За доплату можна отримати перемичку, що світиться, а також адаптивну оптику AFS. Ззаду у Taos відтепер ліхтар на всю ширину кузова і логотип, що підсвічується. У палітру кольорів додано відтінки Bright Moss Green, Monterey Blue Pearl і Monument Gray. Залежно від виконання діаметр коліс варіюється від 17 до 19 дюймів.

Останні новини:  У Кременчуці виготовили комбіновані дорожні машини на шасі Dayun

Volkswagen
Volkswagen
Volkswagen

У салоні Taos – зовсім інша передня панель. Центральний дисплей за замовчуванням має діагональ вісім дюймів, але сенсорний блок управління кліматичною установкою є тільки у версій SE і вище. До того ж поліпшено шумоізоляцію, переглянуто матеріали оздоблення та кольори. У простеньких Taos оббивка сидінь тканинна, у середніх виконань – з матеріалу CloudTex. Шкіра – тільки в комплектації SEL, причому запропоновано дві колірні схеми: чорно-сіра або нова темно-синя.

Останні новини:  Армія РФ почала використовувати в Україні вантажівки МАЗ білоруського виробництва
Volkswagen
Volkswagen
Volkswagen

Двигун – турбомотор 1.5 EA211. Він отримав нові поршневі кільця, паливні форсунки, корпус турбокомпресора і збільшений інтеркулер. У результаті потужність зросла з нинішніх 160 до 176 кінських сил. Агрегат поєднується з восьмидіапазонним автоматом. На передньопривідні Taos його ставили і раніше, а ось на повнопривідних ним замінили семиступінчастий “робот” DSG. У шоу-румах американських дилерів оновлені кросовери з’являться до кінця року. Ціни буду оголошені пізніше. Зараз модель коштує від 23 995 доларів.





nnews.com.ua

Останні новини:  Український виробник випустив два спецавтомобілі для комунальників