Тайці перетворили позашляховик Toyota Fortuner на ефектний трековий “спорткар”

02.07.2024   16:21    364

Компанія TCD Asia (Toyota Customizing & Development) з Таїланду на своєму домашньому Бангкокському автосалоні представила незвичайний концепт-кар Toyota Hyper-F Concept. За гучним ім’ям ховається яскравий шоу-кар, побудований на базі повноцінного позашляховика Toyota Fortuner – рамну модель перетворили фактично на трековий “спорткар” з вельми яскравим зовнішнім виглядом, але невідомою технічною начинкою. Звісно, жодних серійних перспектив у такої машини немає.

Останні новини:  Jeep готується до прем’єри кросовера Compass 3 покоління

Автомобіль отримав повний аеродинамічний обвіс, виконаний у нарочито агресивному стилі – передній бампер обзавівся розвиненим сплітером, на колісних арках з’явилися широкі накладки, в масивні пороги інтегровані патрубки вихлопної системи, а задній бампер має дифузор. Доповнює вигляд капот із повітрозабірниками і великий спойлер.

TCD Asia
TCD Asia

Обвіс надрукований на 3D-принтері з використанням високотехнологічних матеріалів від Mitsui Chemicals і APRK Corporation – деталі зроблені з поліпропіленової смоли, армованої вуглецевим волокном. Позашляховик також отримав нові диски з шинами Dunlop. Інформації про салон немає, окрім тієї, що стандартні сидіння замінені чотирма окремими “ковшами”.



nnews.com.ua

Останні новини:  Toyota придумала незвичне застосування для водню