Skoda готує новий компактний кросовер Elroq

04.07.2024   19:00    365

Skoda готується представити восени цього року свій новий компактний електричний кросовер Elroq, який доповнить лінійку електромобілів, що наразі включає лише модель Enyaq. Elroq стане найдоступнішою моделлю компанії, з очікуваною базовою ціною менше 33 000 євро.

Новий Elroq пропонує батарею, яка забезпечує запас ходу до 560 кілометрів і можливість швидкої зарядки менш ніж за півгодини. Модель буде доступна в чотирьох варіантах потужності: від 170 до 299 кінських сил, і всі версії можна буде зарядити до 80% за 28 хвилин на станціях потужністю до 175 кВт.

Останні новини:  Volkswagen пересаджує топменеджерів з Porsche на Volkswagen та Audi

У дизайні Elroq використовується нова мова Modern Solid, яка стане основою для всіх майбутніх моделей бренду. За словами головного дизайнера Олівера Стефані, автомобіль має глянцеву чорну технічну передню панель і нові світлові смуги над фарами. Спойлер на даху знижує коефіцієнт аеродинамічного опору до 0,26.

Останні новини:  Нові технології та гібридні мотори: оновлений Hyundai Tucson прибув до України

Незважаючи на компактні розміри (4,49 метра в довжину), Elroq пропонує просторий салон і багажний відсік об’ємом від 470 до 1580 літрів. Модель оснащена сучасними системами допомоги водієві, такими як оновлений асистент подорожей та вдосконалений асистент паркування.

Світова прем’єра Elroq відбудеться 1 жовтня, а продажі розпочнуться навесні наступного року. Skoda також планує оновити модель Enyaq наступного року, а в 2026 році з’явиться невеликий кросовер Epiq, який посилить лінійку електромобілів компанії.

Останні новини:  Водіям назвали одну кнопку в автомобілі, яка охолодить салон швидше за кондиціонер



nnews.com.ua