У мережі з’явилося свіже відео з Олегом Винником

04.07.2024   19:00    677

У Мережі з’явилося відео, на якому співак Олег Винник в оточенні своїх найвідданіших фанаток. Жінки вручили йому незвичайні їстівні “подарунки”, а він і щасливий.

Після того, як популярний співак Олег Винник раптово зник на півтора роки, багато його шанувальників дуже розчарувалися. Фанати були ображені, що артист найважчий час ніяк не підтримував їх, а просто замовк. У Мережі ходило багато чуток – нібито, Винник сильно хворий і тому не вказується на публіку, про те, що він із великою сумою грошей від невідіграних концертів утік за кордон. Подейкували, що він купує машини для ЗСУ. Однак, це були лише припущення зі слів його друзів, які все ж таки змогли з ним якимось чином зв’язатися, сам артист мовчав.

Останні новини:  48-річна Наталя Могилевська планує кардинально змінити зовнішність

Лише за півтора року Олег Винник вийшов на зв’язок і дав велике інтерв’ю із двох частин журналістці Вікторії Курочці, яка спеціально приїхала до Німеччини, де розставив усі крапки на “і”.

Після виходу відвертого Винника, ситуація не змінилася. Більшість його фанатів як і раніше залишилися розчарованими, проте клуб його найвідданіших “вовчиць”, під керівництвом Валерії Барон досі продовжують вірити, що співак колись повернеться і знову, як ні в чому небувало, виступить для них.

Так, у мікроблозі керівника найпопулярнішого фан-клубу Винника з’явилося відео, на якому було записано зустріч артиста з шанувальницями ще до початку війни. У кадрі можна побачити саму Валерію Барон, яка після полум’яної мови вручає Виннику букет із морепродуктами, а також натовп відданих шанувальниць. Дехто прийшов не з порожніми руками, а з частуваннями для артиста та його команди.

Останні новини:  Амаль і Джордж Клуні розкрили секрет свого щасливого шлюбу

“Як хочеться знову поринути в це щастя!Дякую вам,Валеріє за цей позитив!Вірю,що в ближчий час ми знову будемо насолоджуватись голосом маестро!”,- написали у коментарях.


elegantwoman.kyiv.ua