Volkswagen презентував Golf R Black Edition

04.07.2024   18:00    614
Німецький бренд Volkswagen представив спеціальну версію хотхетча Golf R у чорному кольорі.

Покращений і технічно вдосконалений Golf R щойно був представлений, а Volkswagen вже випустив ексклюзивну спеціальну модель. Black Edition – це комплектація у темних кольорах, в якій в основному передбачено все, що любить робити гольф-тюнер після покупки.  

Згідно з прес-релізом Volkswagen, у Golf R Black Edition є потенціал стати іконою дизайну.  

Комплектація 

Volkswagen Golf R Black Edition

Спеціальна модель стандартно поставляється з 19-дюймовими дисками Estoril, звісно, чорного кольору. Чорні ковані колеса «Warmenau» також доступні як опція.  

Останні новини:  Нову Toyota Avalon зняли до офіційної прем’єри

Крім того, стандартно встановлено «Performance Package», завдяки якому Golf не тільки розвиває швидкість до 270 км/год, а й має додаткові режими водіння «Drift» і «Special». 

Volkswagen Golf R Black Edition




Режим «Special» був розроблений для умов треку Нюрбургринг. Завдяки більш м’якій ходовій частині Golf краще справляється з хвилястими дорогами. Тому цей режим більше рекомендований на заміських дорогах, де режим «Race» явно занадто жорсткий. 

Останні новини:  Rheinmetall і виробник першого в світі позашляхового автобуса представили повнопривідну машину спеціального призначення

Зниження передачі в автоматичному режимі DSG – залежно від гальмівного тиску – має ідеально відповідати будь-якому гальмуванню перед поворотами. Більший спойлер на краю даху з повітряним потоком забезпечує додатковий контактний тиск. Пакет «Performance Package» також включає таймер кола GPS і акселерометр. 

Volkswagen Golf R Black Edition

Залежно від поперечного прискорення та відпускання педалі акселератора («Fast Off») поточна передача зберігається постійно. У ручному режимі DSG звичайні примусові перемикання на підвищену передачу та кікдаун більше не потрібні, щоб запропонувати водієві максимальний контроль над окремими рівнями передач. 

Останні новини:  Представлена ​​нова версія Renault Captur

Volkswagen Golf R Black Edition

Візуально все, що блищить, дизайнери забарвили в чорний колір. Логотипи були затемнені, як і гальмівні супорти, фари та накладки вихлопної труби. Заходи, які багатьом ентузіастам тюнінгу в іншому випадку довелося б виконувати самостійно. Ці деталі швидко мають стати особливо популярними на тематичних форумах, зрештою, все це також можна встановити на «звичайний» R. 


motorcar.com.ua