Розлучення не буде: Джессіка Біл підтримала Джастіна Тімберлейка (фото)

01.07.2024   12:30    182

Голлівудська зірка з задоволенням провела час на концерті свого чоловіка в Медісон-Сквер-Гарден у вівторок, лише через кілька днів після того, як її помітили без обручки. Джессіка виглядала чудово в чорній бейсболці і топі з високою горловиною і вирізами на грудях. Один із глядачів зняв її, коли та підспівувала хіт чоловіка «Until the End of Time».

Останні новини:  Реус показала артмакіяж повік із візерунками (фото)

Джессіка виглядала щасливою, підспівуючи та пританцьовуючи, повністю занурена у шоу свого чоловіка. Джастін виступав у рамках свого туру «Forget Tomorrow World Tour» на легендарному нью-йоркському майданчику в середу, після арешту, над яким він пожартував під час свого шоу в Чикаго минулого тижня, зімітувавши удар наручниками під час виконання пісні «SexyBack».

Останні новини:  Джон Бон Джові зіпсував медовий місяць своєму сину і його дружині (фото)

Він продовжив свій тур після того, як його затримали в понеділок, 17 червня, після вечірки з друзями. Тімберлейк не пройшов тест на тверезість і був заарештований. У той час, як багато знаменитостей у подібній ситуації лягають у реабілітаційний центр або відвідують курси боротьби з алкогольною залежністю, 43-річний Джастін обрав інший підхід.

Останні новини:  Німецька модель Тоні Гаррн з'явилася на вулиці у напівпрозорій сукні (фото)