Даша Кацуріна публічно подякувала Володимиру Дантесу та показалася в його обіймах

03.07.2024   11:30    1145

Дизайнерка і рестораторка Даша Кацуріна майже не говорить у соцмережа про особисте життя. Так само, як і її бойфренд, співак Володимир Дантес.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес

Однак порушити це правило Даша наважилася у новому пості в Instagram. У дописі вона показала сімейні фото коханого з її дітьми, а також подякувала йому за все.

«Ми домовились оберігати від публічності наші стосунки, але ці два роки, які ми разом, потрапили на найважчі періоди в нашому житті і я хочу публічно подякувати тобі, Вов, за те, що ти є в моєму житті. Ти є тією великою підтримкою і опорою для мене, для нашої родини.

Останні новини:  Комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів

Ти покохав не тільки мене, а одразу нас трьох, ти слухаєш мене і завжди підтримуєш, ти миєш пеніс Івану і прокидаєшся раніше за всіх, ти готуєш найсмачніший гречаний суп та постійно мене мотивуєш своєю силою волі. Мені дуже пощастило і сьогодні хочеться написати про це публічно», – йдеться у дописі.

Даша Кацуріна і її діти

Даша й Вова із донькою дизайнерки Олександрою і сином Іваном.

Останні новини:  Похмурий Бен Аффлек продемонстрував обручку під час перекуру в Лос-Анджелесі
Володимир Дантес

Як відомо, Дантес та Кацуріна були знайомі багато років до початку стосунків. Тоді артист був одружений із Надею Дорофєєвою, а дизайнерка була у шлюбі з ресторатором Мішею Кацуріним.

У 2022-му обидві париоголосилипро розлучення. Невдовзі Надя та Міша підтвердили свої відносини. Натомість Вова і Даша певний часприховувалироман від шанувальників.

Нині, Дантес і Кацурінаживутьразом із дітьми дизайнерки у заміському будинку біля Києва.




pravda.com.ua

Останні новини:  Дочка Сьюзен Сарандон вийшла заміж