Посол Росії в ООН Василь Небензя про «мирний план» Трампа: у нього нічого не вийде

03.07.2024   07:21    374

Кандидат у президенти США Дональд Трамп неодноразово заявляв, що зможе врегулювати війну між Росією та Україною за один день, якщо його знову оберуть президентом. Постійний представник Росії при ООН Василь Небензя сказав, що у Трампа нічого не вийде. Про це пише AP.

Коли його попросили відповісти на заяву ймовірного кандидата від Республіканської партії, Василь Небензя сказав журналістам, що «українську кризу не можна вирішити за один день».

Останні новини:  У Франції скоєно напад на представницю уряду

Посол Росії в ООН додав, що війна могла закінчитися у квітні 2022 року в Стамбулі, коли Росія та Україна були «дуже близькі» до угоди. Та звинуватив західних прихильників України в тому, що вони заблокували мирну угоду у квітні 2022 року та закликали Київ продовжувати воювати з Росією.

Останні новини:  Іспанія запровадить "паспорт" для перегляду порно

Нагадаємо, що колишній президент США і чинний претендент на головну посаду в Білому домі Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні, але він не буде розголошений до виборів. При цьому співрозмовник видання зазначив, що Трамп зосередиться на простому повідомленні про те, що він припинить війну, намагаючись залучити американських виборців, які сподіваються на мир.


expert.in.ua

Останні новини:  У Великій Британії стартувало голосування на дострокових виборах: кому пророкують перемогу