Ексдружина принца Ендрю показала архівне фото Леді Ді

03.07.2024   10:30    1375

Принцеса Діана трагічно загинула в автомобільній аварії 31 серпня 1997 року в Парижі. Аварія сталася у тунелі Пон-де-л’Альма.

Ексдружина принца Ендрю показала архівне фото Леді Ді
Колишня дружина принца Ендрю Сара Фергюсон вшанувала пам’ять своєї близької подруги і колишньої дружини короля Чарльза III принцеси Діани, якій 1 липня могло б виповнитися 63 роки.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію, зроблену на публічному заході, і супроводила її зворушливим повідомленням.

Останні новини:  Леся Нікітюк розповіла, яка її спіткала неприємність

«З днем народження мою дорогу подругу Діану. Ти була стовпом світла та кохання. І яку спадщину ти залишила після себе. Я назавжди запам’ятаю наш сміх та споріднений, добрий дух, який я знайшла у тобі. Я впевнена, що ти завжди приглядаєш за нами. Спочивай з миром, мій друже», — написала герцогиня Йоркська.

Останні новини:  56-річна Джулія Робертс відзначає 22 річницю шлюбу з 55-річним Деніелом Модером

Варто нагадати, що Принцеса Діана, яка була відома своєю благодійною діяльністю та людяністю, трагічно загинула в автомобільній аварії 31 серпня 1997 року в Парижі. Ця подія стала шоком для всього світу і викликала глибоку скорботу.

Аварія сталася у тунелі Пон-де-л’Альма, коли автомобіль, у якому перебувала Діана, намагався втекти від переслідування папараці. Разом із принцесою в машині знаходилися її тодішній партнер Доді Аль-Фаєд, водій Анрі Поль та охоронець Тревор Ріс-Джонс. Доді Аль-Фаєд та водій загинули на місці, а Тревор Ріс-Джонс вижив, але отримав серйозні поранення.

Останні новини:  Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег Винник за кордоном

Принцеса Діана була доставлена до лікарні Піті-Сальпетрієр, де лікарі намагалися врятувати її життя, але її травми були надто серйозними. Вона померла на операційному столі від внутрішніх ушкоджень. Їй було лише 36 років.


korrespondent.net