Ексчоловік Анни Трінчер поскаржився на проблеми з грошима

05.07.2024   17:00    773

Олександр Волошин у соцмережах відверто розповів про свої фінансові втрати. Він зазначив, що переважну частину коштів тримав у криптовалюті, і тепер не має до них доступу.

Про це розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram зірки соцмереж.

Що сказав Волошин

Колишній чоловік Анни Трінчер у пості написав, що на його рахунку 290 ефірів (ether). Якщо перевести цю суму у гривні, вона буде дорівнювати близько 36 млн.

Втратив 36 мільйонів. Ексчоловік Трінчер поскаржився на проблеми з грошима

«Левову частину своїх доходів, які я почав отримувати 17 років, я зберігав у криптоактивах. Це різні монети — основному ethereum і криптодолари USDT, USDC. Спочатку я зберігав усе це на Binance. А коли почав дружити з людьми, які розбираються у криптовалюті, мені пояснили, що на біржах тримати гроші небезпечно, і порадили завести «холодний гаманець», — пояснив Волошин.

За словами знаменитості, «холодний гаманець» — спеціальна флешка, на якій зберігаються усі кошти. Вона має спеціальний код з двох чи трьох слів, за допомогою яких можна відновити кошти у разі втрати флешки.

Останні новини:  Кайлі Дженнер носить найбільш трендову спідницю цього літа

«70% коштів я зберігав на цій флешці. Коди не можна зберігати в телефоні чи будь-яких нотатках. Я це все зашифрував і сховав. Нещодавно я втратив флешку. Не знаю, коли саме це сталося. Я почав шукати флешку, щоб зробити одну фінансову операцію, і не знайшов її. Вона завжди в мене лежала у місці, недоступному ні для кого», — також зазначив шоумен.

Останні новини:  Алек і Хіларія Болдуїни зворушливо привітали один одного з 12-річчям шлюбу та пригадали весілля

Втратив 36 мільйонів. Ексчоловік Трінчер поскаржився на проблеми з грошима

Олександр поділився, що протягом тижня шукав флешку, проте спроби виявилися марними. Після цього він зрозумів, що потрібно їхати до місця, де сховані коди, і став пробувати відновити доступ до гаманця. Але, за словами блогера, йому це не вдалося, оскільки коди, які він мав, не підійшли.




«Я не залишився безхатьком, не залишився бідною людиною, але я втратив більшу частину свого капіталу. Я навіть не розумію, як це сталося», — додав екс Трінчер.

Зірка соцмереж підсумував, що наразі у нього залишилося кілька автомобілів та дві квартири — це те, у що він встиг інвестувати раніше. І ці покупки «не залишили його голим і босим», як сказав сам Волошин.

Останні новини:  Міс Україна Всесвіт-2011 Олеся Стефанко у боді та ботфортах у сіточку наробила гарячих фото

«Близько 70% усього, що я накопичував усе життя, просто зараз десь висить у якійсь хмарі», — зауважив він.

Колишній коханий Анни звернувся до підписників з проханням допомогти вирішити ситуацію, якщо хтось раптом розбирається у тонкощах відновлення доступу до електронного гаманця.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Voloshyn (@voloshyn_xx)

Реакція мережі

Тим часом у коментарях колеги, друзі та шанувальники висловлюють знаменитості слова підтримки та пишуть, що «зі своїми знаннями та амбіціями» найближчим часом він заробить ще більше.

Втратив 36 мільйонів. Ексчоловік Трінчер поскаржився на проблеми з грошима