Літак здійснив вимушену посадку через "заражену" їжу (відео)

05.07.2024   15:35    274

Рейс Delta, що прямував до Амстердама (Нідерланди), на борту якого перебувало близько 300 осіб, був змушений переспрямувати в аеропорт Кеннеді (Нью-Йорк, США) після того, як було виявлено, що частина бортового харчування була зіпсована. Про це пише NBC News.

Екіпаж Airbus A330 проконсультувався з медичними фахівцями, які рекомендували здійснити вимушену посадку. Вранці 3 липня літак був перенаправлений у великий аеропорт США. Невідомо, скільки пасажирів з’їли “заражену” їжу, але машини швидкої допомоги чекали на злітній смузі в аеропорту Джона Кеннеді, щоб надати невідкладну допомогу постраждалим. Подробиці псування їжі поки що не відомі. Пасажири стверджують, що це була курка.

Останні новини:  Усі готові до виконання поставлених завдань: бійці Нацгвардії повернулися з навчання за кордоном (ВІДЕО)

За даними Портового управління, 24 людини — 10 членів екіпажу і 14 пасажирів — були оглянуті під час посадки. Усі вони відмовилися від поїздки в лікарню.

Компанія повідомила, що почала розслідування і вибачилася перед клієнтами. Пасажирам було надано номери в готелі та транспорт.

Останні новини:  В Івано-Франківську жінка випала із маршрутки на ходу: цей момент показали на відео

“Це не той сервіс, яким славиться Delta, і ми приносимо щирі вибачення нашим клієнтам за заподіяні незручності та затримку в їхніх подорожах”, — заявив представник компанії.

Федеральне управління цивільної авіації підтвердило безпечне перенаправлення, повідомивши, що члени екіпажу повідомили про “кількох хворих пасажирів” перед посадкою.


expert.in.ua