Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег Винник за кордоном

05.07.2024   08:00    740

Олег Винник мав в Україні шалених фанаток.

Переважно це жінки 40+, які обожнювали свого кумира й миттю розбирали квитки на концерти. Та після мовчазного зникнення улюбленого артиста ця аудиторія відчайдушно шукає йому заміну.

На роль краша вовчиць є кілька претендентів, які виконують композиції приблизно у такому ж стилі, як і Винник. Це Андрій Кравченко, Сергій Мироненко, Дмитро Волканов. Але жодному з них поки ще не вдалося повністю заволодіти увагою вільної жіночої аудиторії.

Останні новини:  Періс Хілтон у зворушливому відео зацілувала маленького сина

На думку музичних експертів, зайняти нішу Олега є всі шанси в Дана Балана. Тим паче, що молдовський виконавець за 2,5 роки після початку війни не побоявся приїхати в Україну, а Винник цього так і не зробив, відсиджуючись за кордоном.

Вовчиці – дами капризні, тож підкорити їхні серця не так-то просто. Все залежатиме від правильного піару та власне творчості Балана. Поки що його тріумфальне повернення в Україну переполохало весь меломанський загал.

Дан показався на велосипеді у Карпатах зі словами: “Я повернувся!” та запевняннями, що дуже скучив. За дивним збігом обставин, саме в Буковелі у цей момент перебувала й Тіна Кароль.

Останні новини:  Оля Полякова розповіла, через що різко схудла й досягла ідеальних розмірів

А українці, як відомо, вже давно одружили цих двох артистів. Фан-клуб “ДанТіна” навіть викладає в мережу світлини з їхніми спільними дітлахами. Вийшла чудова колаборація, щоб змусити людей знову мучитися в здогадках – то чи є між ними роман, чи ні.




До речі, на одній зі світлин із мальовничих Карпат Тіна позує на тлі гарного краєвиду, а вдалині видно велосипедиста. Збіг? Навряд чи. Отже, тепер вовчиці без предмета обожнювання не залишаться.

Останні новини:  Гаряча подружка Венсана Касселя у бікіні вигнулася на сонечку коло басейну


odnaminyta.com