Компанія BMW оновила трекове купе M4 GT4

01.07.2024   21:44    330

Дводверка отримала нові аеродинамічні елементи, посилені маточинні підшипники та трекшн-контроль, який можна відключити. Заодно їй оновили дизайн, додавши нову оптику. Двигун при цьому залишився колишній: рядна “шістка” 3.0 потужністю 550 кінських сил і 650 Нм крутного моменту, яку перегонове купе ділить із серійною “ем-четвертою”. Коштує така машина 219 тисяч євро.

Через місяць після прем’єри BMW M4 GT3 Evo німці показали оновлену версію купе для молодшої категорії GT4. Повідомляється, що дводверці поліпшили керованість і підвищили надійність. Зокрема, було замінено передній спліттер і переглянуто його кріплення, що зробило передню частину кузова зручнішою в обслуговуванні. Заодно на задній осі поставили посилені маточинні підшипники, а спереду – нові крильця-канарди.

Останні новини:  Як виробник представницьких автомобілів перейшов на вантажівки

BMW
BMW
BMW
BMW
BMW
BMW

Що стосується керованості, то тепер на M4 GT4 можна відключати трекш-контроль: робиться це кнопкою на кермі і допомагає поліпшити час проходження кола. Функцію нібито додали на прохання кількох команд, які виступають на дореформених спорткарах. У плані дизайну GT4 Evo хоч і повторює старший GT3 Evo, але виглядає, звісно, простіше і не так агресивно.




Двигун – рядна “шістка” S58 з максимальною віддачею 550 кінських сил і 650 Нм крутного моменту (фактичні показники залежать від балансу продуктивності). Тяга на задні колеса йде через семиступінчастий “робот” ZF з двома зчепленнями і гоночним керуючим софтом. Більшість компонентів M4 GT4 Evo ділить із серійними машинами, тому коштує всього 219 000 євро, а не 578 тисяч, як GT3.

Останні новини:  Перший в історії електрокар Ferrari вийшов на тести



nnews.com.ua