У Білорусі назвали умову для використання ядерної зброї

01.07.2024   23:21    502

Начальник Генштабу Збройних Сил Білорусі Павло Муравейко заявив, що вони можуть застосувати тактичну ядерну зброю, якщо суверенітету і незалежності країни загрожуватиме небезпека.

“Один з останніх аргументів і тез, які виступають стримувальним фактором, – це повернення на територію нашої країни нестратегічної ядерної зброї. Ми навчилися поводитися з цією зброєю. Ми вміємо впевнено її застосовувати. Ми здатні це робити. І можете не сумніватися: ми це зробимо, якщо суверенітету і незалежності нашої країни буде створено загрозу”, – цитує генерал-майора БЕЛТА.

Він заявив, що незабаром Білорусь стане членом Шанхайської організації співробітництва і Польща хоче завадити цьому або “кинути ложку дьогтю в ту банку меду, яка сьогодні побудована”.

Останні новини:  У Держдепі відповіли на пропозицію Орбана по війні

Кордон із Білоруссю

Нагадаємо, раніше Муравейко заявив, що вони помітили біля кордону з Україною підрозділи спецпризначенців і тепер побоюються “проникнень ДРГ і провокацій”.

А заступник командувача силами спецоперацій сказав, що Україна нібито стягує до кордону з Білоруссю свої війська, а Захід хоче втягнути країну у війну.


uapress.kyiv.ua