ЗСУ розбили мотоциклетну колону російських військ (ВІДЕО)

01.07.2024   23:03    749

У мережу потрапили кадри розгрому російських військових на Вугледарському напрямку. У відбитті атаки брали участь бійці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Вони “гаряче” зустріли ворога.

ЗСУ знищили цілу колону російської техніки під Вугледаром

Фрагмент відео публікує телеграм-канал NEXTA Live. На опублікованих кадрах видно величезну кількість знищеної російської бронетехніки та цілий “цвинтар” підбитих мотоциклів, на яких росіяни намагалися штурмувати українські позиції, але які вже ніколи не проїдуть і метра.

Останні новини:  ЗСУ використовують важкі FPV-дрони нової конструкції (ВІДЕО)

Український журналіст та блогер Денис Казанський наголошує, що ці кадри не покажуть російські федеральні канали.

“Розгром російських військ, що наступають, під Вугледаром. Все усіяно підбитою технікою. В очі впадає цілий цвинтар мотоциклів, якими окупанти змушені користуватися через брак бронетехніки. Справжнє пекло та гори трупів щодня. Безглузді смерті заради хворих фантазій Путіна, що поїхав”, — пише Казанський.

Журналіст Юрій Бутусов зауважив, що серед цвинтаря ворожої бронетехніки багато мотоциклів, що згоріли. Їх відправили у бій нарівні з важкою технікою.

Останні новини:  FPV-дрони прикордонників залітають у тил ворога на Бахмутському напрямку. ВІДЕО

«Дорога люті» під Вугледаром для російських військ стараннями «Чорних запорожців» 72-ї окремої механізованої бригади перетворилася на поле смерті. Серед цвинтаря ворожої бронетехніки привертає увагу чимала кількість знищених нашими воїнами та згорілих мотоциклів. Цю «секцію спідвею» командування противника відправляло у бій нарівні з важкою технікою, тобто свідомо кидали живу силу під український комбайн смерті без жодних шансів вижити», — написав журналіст.

Останні новини:  Прикордонники уразили три російські гармати на Бахмутському напрямку (ВІДЕО)