Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette

02.07.2024   00:32    1902

Компанія Chevrolet у 2022 році виділила Corvette в окрему марку. Під цим брендом скоро вийдуть електричні 4-дверний седан і кросовер, які доповнять нинішнє 2-дверне купе. Якщо ці моделі стануть популярними, то американська компанія може розширити модельний ряд марки за рахунок більш оригінальних автомобілів. За чутками, до них, можливо, приєднається повноцінний універсал.

Останні новини:  Toyota готує повнопривідне купе GR86 з турбомотором

Цей автомобіль стане першим в історії подібним продуктом, випущеним Corvette. Ніколи раніше Chevrolet не виробляв спортивні універсали. Перші рендери показують, що якщо подібний Corvette справді вийде на ринок, то він буде витриманий у стилістиці інших моделей американської марки. Тобто це буде універсал з дуже низьким кліренсом.

Останні новини:  Україна розглядає зміни у порядку вилучення водійських посвідчень

Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette - спортивне сімейне авто не для наших доріг

На думку дизайнера, який розробив ці рендери, майбутня американська модель отримає передній бампер з величезними повітрозабірниками, що надають йому агресивного вигляду. Капот, як і лобове скло, розміщені під різким кутом, що позитивно позначиться на аеродинаміці автомобіля. Позаду у новинки передбачаються довгі дифузори.

Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette - спортивне сімейне авто не для наших доріг

Водночас компанія General Motors, згідно з інформацією, що надходить, може відмовитися від розвитку суббренду Corvette. Причина криється в тому, що зараз спостерігається помітний спад у продажах електрокарів. А цю марку, як було зазначено вище, переводять на електричні автомобілі.

Останні новини:  Rolls-Royce для бідних: Geely готує дешеву копію розкішного Cullinan


wheel-news.com