Олена Зеленська з’явилася з елегантною укладкою, яку можна повторити вдома (фото)

02.07.2024   05:00    214

Зробити подібну зачіску можна своїми руками.

Перша леді України Олена Зеленська, як і її чоловік-президент, стала обличчям країни не лише вдома, а й на міжнародній арені. Звичайно ж, стиль у першої леді змінився відповідно до статусу, особливо зараз, коли вона стала публічною, представляє Україну за кордоном та дає багато інтерв’ю.

Останні новини:  Жадан, який приєднався до бригади НГУ Хартія, показав нове фото з навчань (фото)

Нещодавно Олена Зеленська продемонструвала черговий елегантний лук під час відеозвернення до першої леді Литви Діани Наусєдєнє. У цьому ролику перша леді України з’явилася у суворому піджаку кольору морської хвилі та у блузі ніжного персикового відтінку. При цьому Зеленська продемонструвала нову укладку, яку може повторити вдома кожна жінка.

Останні новини:  У мінісукні з вишивкою та аплікаціями: топмодель Ромі Стридж сходила на весілля друзів (фото)

Олена Зеленська

Як видно, на свіжих кадрах Олена Зеленська з’явилася з розпущеним і елегантно укладеним волоссям, яке має середню довжину. Волосся злегка асиметрично розділене і укладене м’якими великими хвилями. Одна частина зачесана за вухо, а друга з великими локоном відпущена паралельно щоці. У такій зачісці волосся укладене без зайвого об’єму, виглядає акуратно і природно.

Останні новини:  Гайді Клум і Том Кауліц влаштували побачення на Ейфелевій вежі (фото)

Тому якщо у вас подібна довжина і текстура волосся, то таке укладання ви зможете повторити вдома своїми руками. Звичайно ж з використанням спеціальних доглядових та фіксуючих засобів.