В Ілона Маска на початку року народилась 12-та "таємна" дитина

23.06.2024   18:45    562

В американського підприємця-мільярдера Ілона Маска на початку 2024 року народилась 12-та дитина від виконавчої директорки “Neuralink” Шівони Зіліс.

Про це пише Bloomberg.

“Він (Ілон Маск – ред.) є батьком щонайменше 12 дітей. Шість з них народилися за останні п’ять років – троє зі співачкою Граймс і троє з Шівон Зіліс, зокрема й одна дитина, про яку досі не було відомо”, – йдеться у матеріалі.

Останні новини:  Китай підтримує рф у війні проти України - Ніколас Бернс

Близькі до Маска джерела розповіли, що 12-та дитина народилась на початку цього року. Проте сам підприємець не відповів на запити журналістів, а Шівон Зіліс відмовилась давати коментарі.

2023 року стало відомо, що Ілон Маск має ще одну, третю спільну дитину від співачки Grimes – сина на імʼя Техно Механікус, або Тау. Від Шівони Зіліс Маск також має двоє близнюків – вони народилися у 2021 році.

“Він справді хоче, щоб розумні люди народжували дітей”, – сказала Зіліс про Маска, який тоді запропонував стати її донором сперми, щоб, додає Айзексон, “діти були генетично його”.

Останні новини:  Мелоні розкритикувала кулуарні угоди щодо вищих посад у ЄС

Нагадаємо, Бернар Арно, французький мільярдер і генеральний директор конгломерату предметів розкоші LVMH, обігнав Ілона Маска і став найбагатшою людиною світу після того, як акції його компанії зросли майже на 1,5% під час ранкових торгів у Європі.


expert.in.ua