Невпізнавана Дева Кассель зʼявилася на показі в Парижі

Сьогодні,   08:30    15

Донька Моніки Беллуччі приєдналася до інших відомих моделей у французькій столиці. Зірки зʼявилися на Вандомській площі.

19-річна італійська акторка та модель Дева Кассель зʼявилася на показі Vogue World у Парижі. Знімками донька Моніки Беллуччі ділиться в Instagram.

Юна знаменитість продемонструвала яскравий червоний піджак, який звужувався на талії, та чорну спідницю міді. На ногах Деви було темне взуття, а до паризького образу вона додала рукавички, чорну кепку, яка завʼязувалася на шиї.

Останні новини:  Настя Каменських розповіла, чому досі співає російською

Візажисти зробили ефектний макіяж доньці Венсана Касселя та Деви Кассель з акцентом на очі.

«Vogue», — лаконічно підписала карусель кадрів Дева Кассель.

Цього року Vogue World співпрацює з молодіжними спортивними академіями по всій Франції, об’єднуючи різні види спорту зі 100-річною історією французької моди, адже захід відбувається за кілька тижнів до Олімпійських ігор у Парижі.

Окрім модельної карʼєри, старша донька Моніки Беллуччі активно заявляє про себе як про акторку. Вона знялася у фільмі «Маєток Белла», у якому зіграла музу художника в 1930-х. Отримавши визнання за цю роль, юна модель також з`явиться в італійському серіалі «Леопард».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Deva Cassel (@devacassel)




Нещодавно стало відомо, що Деву обрали амбасадоркою творінь Марії Грації К`юрі, художнього директора жіночих колекцій Dior, і новим обличчям Dior Makeup.

Останні новини:  Після Христини Соловій 49-річний Сергій Жадан закохався знову


woman24.kyiv.ua