Після Христини Соловій 49-річний Сергій Жадан закохався знову

28.06.2024   14:30    286

Раніше особисте життя Сергія Жадана не привертало особливої уваги. Ніхто з шанувальників його таланту навіть не підозрював, що музикант та письменник був двічі одруженим.

Та коли відомий чоловік закохався у Христину Соловій, ситуація вийшла з-під контролю. Всю правду про стосунки пари ми дізналися від самої співачки. При цьому пара на той момент була вже не разом.

Підопічна Святослава Вакарчука сповістила, що їхні стосунки перервалися через її зраду. Після виходу того скандального інтерв’ю Маші Єфросиніній Жадан довго удавав, що не в курсі, чому всі його жаліють та висловлюють слова підтримки.

Останні новини:  20-річна донька Гайді Клум влаштувала фотосесію у тісному купальнику та з кокосом

Минуло зовсім небагато часу й ситуація повторилася. Пан Сергій знову не в курсі (чи удає), що в його житті з’явилося нове кохання. А преса вже рясніє заголовками про новий роман творчого чоловіка з 34-річною народною депутаткою.

Сам лідер гурту “Жадан і Собаки” нещодавно сповістив, що разом зі своїми хлопцями приєдналися до “Хартії” та будуть боронити рідну країну. А тут пішли чутки про романтичні стосунки музиканта з представницею партії “Голос” Соломією Бобровською.

Останні новини:  Блейк Лайвлі заскочили папараці в ефектному міні з деніму

На підтвердження своїх слів ЗМІ друкують спільні світлини Жадана з народною обраницею. І хоча вони доволі скромні – пара просто стоїть поряд – цього виявилося достатньо для певних висновків.

Олії у вогонь жаданівських пристрастей підлив відомий пліткар Богдан Беспалов. Сергію не залишилося нічого іншого, як знову прикинутися таким, що не в курсі. У себе в Фейсбуці він написав:

“Мушу визнати, що про все найцікавіше у своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці”.

Деякі коментарі під цим постом виявилися доволі цікавими й гідними скріну.





odnaminyta.com

Останні новини:  Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами